Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar butikbebeden davet ettiğim arkadaşım ilk alışverişini yaptı ama bana 10 tl yüklenmedi acaba süresimi var bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim.

Sevgililer günü yaklaşıyor! Peki sevgilinizle ne kadar uyumlusunuz hiç düşündünüz mü?

Bir elmanın iki yarısı olabilir misiniz yoksa? Testimizi çözün, hem sonuçları görün, hem de hediye kazanma şansını yakalayın!
https://www.facebook.com/Koctas

evet nihayet gelebildi bu sevgililer günü..bir an hiç gelmiycek sandım

hepinizin sevgililer günü kutlu ve bol hediyeli olsun

vlla blmyorum ki sonuçların açıklancağı trih yazmıyordu sanki o kdr kiş,i katıldığında biter herhalde ya bende form fln çıkmadı sanki:44:
form yok evet zaten orda yazıo bak
100.
500.
1000.
2500.
5000.
10000.
20000.
kişiler kazancakmış imkansız yane 20 bin kişi olcakda sonuç belli olcak pes dorusu saçmalık ya

form yok evet zaten orda yazıo bak
100.
500.
1000.
2500.
5000.
10000.
20000.
kişiler kazancakmış imkansız yane 20 bin kişi olcakda sonuç belli olcak pes dorusu saçmalık ya

sayfa kalabalık baya ona güvenerekten katılım çok olur diye o sayıları koydular gibime geliyor ama bakalım görücez artık

iki senedir bırakmıştım bu promosyon işlerini bugün itibariyle geri döndüm. bu sayfa sayesinde bir sürü şey kazanmıştım :)

Kızlar selam bir arkadaşım evden ek iş yapmak istiyor da burda sanki bir aralar evden makale yazımı gibi birşeylerden bahsediyorduk.bu işi yapan ve eleman ihtiyacı olan varsa özelime bir adres atabilir mi ? Bu arada artık birşey kazanamadığım için hiç uğramaz oldum bu kadar bahtsızlıkla aranızda kazananalarda sondan birinciyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…