Arkadaşlar elimde markafoni 20 tl alt limitli 13,80 hesap var hemen kullanmak isteyenlere verebilirim
canım verdiğin kodu kullanamk istedim ama 6.90 lık indirim sağlıyor???
bir de kargo gidiyor bnde de öyle oldu yani 20tllik bşy alıyosan 13 tl ödüyosun kargo ödemiyosun
canım şimdi.12.90 tl lik ürün ekledim sepete.kargo yu bedava gösteriyor.birde kodu kullandım.toplam 6.09 tl tuttu.:) enteresan
canım hesap yeni alınmış sayfayı açar açmaz kargo bedava dedi zaten
canım şimdi.12.90 tl lik ürün ekledim sepete.kargo yu bedava gösteriyor.birde kodu kullandım.toplam 6.09 tl tuttu.:) enteresan
ben bilmiyorum cnm 20 tl alt limit deyince öyle yaptım alşvrşimi bn de arkdşın hesap yeni herhalde
ben bilmiyorum cnm 20 tl alt limit deyince öyle yaptım alşvrşimi bn de arkdşın hesap yeni herhalde
20 tl alt limitli şekilde kullanacaksanız vereceğim hesapları yoksa vermeyeceğim.DENİZZ nikli arkadaş bu şekilde kullanmadı ama benim şartım bu şekilde olursa veriyorum.
Ayrıca az kaldı elimde yönem yok
kızlar aranızda migros sanal market kullanan varmı çok rahat olduğunu duymuştum bir hocamdan
Hipp e üye olmuştum oğluşum için hoşgeldin paketi geldi çook sevindim. Bu gidişle mamaya bisküviye hiç para vermeyeceğim galiba:)
arkadaş 20 tl limitli alışveriş yaptırıkça asıl hesabına çek kazanıyor sanırım :))
arkadaş 20 tl limitli alışveriş yaptırıkça asıl hesabına çek kazanıyor sanırım :))
paylaş bi eti yarışması vardı, bende ordan kazanmıştım ama hediyem gelmedi, kazanıpda gelen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?