Duygucum mrb. Hip e sadece üye mi oldun başka bişe yapmadın mı? Birde başka hangi sitelerden nasıl numuneler gönderiyorlar?
Kızlar ben abimden ozon kreme katılmıştım ama kazndımmı kazanmadımmı bilmiorum yunus ismiyle kimse kazanmışmı bakarmısınız?
Evet canım Hippin sitesine üye oldum. Bugün geldi ama biraz zor gönderiyorlar ya. 1 ayı geçmişti üye olalı. Hero Babydende geldi bana sitesine üye olup adresime numune istiyorumu işaretliyorsun o da 1 ay içinde geliyor. Milupada milupa@milupa.com.tr ye mail atmıştım ilk kaşığım seti gelmişti.
h.sonu hediyemiz Opet'tendi50 tl'yi yükledik arabaya,karnını doyurduk..gezdik bol bol
10 kişide 1 gösteriyor ya ben yunus ismnde brni göremedm
Eki Görüntüle 634852
maggi baya bongörmüş nezamandır ilgilenemiyorum kampanyalarla..ençokta opeti istemiştim olmadı kazananları tebrik ediyorum..bu arada omo aralık ve ocak detarjanları gelmedi gelen varmı kızlar
kızlar limango hesabı olupta kullanmayacak olan var ise verebilirmi? dün bir arkadas burdan isteyene verebilirim demişti istedim ama ses çıkmadı.
kızlar limango hesabı olupta kullanmayacak olan var ise verebilirmi? dün bir arkadas burdan isteyene verebilirim demişti istedim ama ses çıkmadı.
Hipp'ten bugün bize doğum günü paketi geldi.Doğum günümüz geçen aydı ama mail attım Hipp'e güzel bir paket geldi
Arkadaşlar elimde markafoni 20 tl alt limitli 13,80 hesap var hemen kullanmak isteyenlere verebilirim(mastercard ile yapılınca geçerlidir)
cnm kullandım ben yapıkredi kullandım geçti ama :26:
Arkadaşlar elimde markafoni 20 tl alt limitli 13,80 hesap var hemen kullanmak isteyenlere verebilirim(mastercard ile yapılınca geçerlidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?