paylaş bi eti yarışması vardı, bende ordan kazanmıştım ama hediyem gelmedi, kazanıpda gelen varmı?
20 tl alt limitli şekilde kullanacaksanız vereceğim hesapları yoksa vermeyeceğim.DENİZZ nikli arkadaş bu şekilde kullanmadı ama benim şartım bu şekilde olursa veriyorum.
Ayrıca az kaldı elimde yönem yok
Eki Görüntüle 634852
maggi baya bongörmüş nezamandır ilgilenemiyorum kampanyalarla..ençokta opeti istemiştim olmadı kazananları tebrik ediyorum..bu arada omo aralık ve ocak detarjanları gelmedi gelen varmı kızlar
annemin aralık ayı gelmedi..ocak ayı deterjanlarını henüz kimseye göndermediler sanırım, kimse geldi demedi..
20 tl alt limitli şekilde kullanacaksanız vereceğim hesapları yoksa vermeyeceğim.DENİZZ nikli arkadaş bu şekilde kullanmadı ama benim şartım bu şekilde olursa veriyorum.
2 hafta önce yumoş hediyem gelldi..sizin neden gelmediki..maill yollamışlardı maili cevapladınızmı ??
Arkadaşlar ben geçtiğimiz ay yumoş çamaşır kulelerinde yumoş hediye paketi kazandım ama göndermediler cevap ta vermiyolar kazanıp hediyesi gelmeyen var mı?
cnm aynen bende kazandım ve benimkide gelmedi
denizz nickli demesek arkadaşım.benden bahsediliyor sandım gecmişi okuyunca anladım.konuyla alakam yokmuş.birde elinde limitli kullanmak şartı ile varsa rica etsem bende alabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?