Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar.. Ben bu Çekilişli yarışmalardan bişey kazanamıyorum.. Sıktı iyice ya ..

20 tl alt limitli şekilde kullanacaksanız vereceğim hesapları yoksa vermeyeceğim.DENİZZ nikli arkadaş bu şekilde kullanmadı ama benim şartım bu şekilde olursa veriyorum.
Ayrıca az kaldı elimde yönem yok

canım ben kar yaptığını nerden bilebilirdim.senin o çekin 20 tl ve üzeri alıverişte geçerli olduğunu düşündüm.bende daha düşük fiyat denedim kabul etti şaşırdım hatta demekki 20 tl alışverişte geçerli değilmiş dedim.kusura bakma bilemedim böyle olacağını.varsa başka hesap onda kullanabilirim 20 tl üzeri. sorun değil.

annemin aralık ayı gelmedi..ocak ayı deterjanlarını henüz kimseye göndermediler sanırım, kimse geldi demedi..

aralık ayı omosu benimde gelmedi malesef. sayfaya her yazışımda gönderimler sürüyordan başka cevap vermiyorlar

Arkadaşlar ben geçtiğimiz ay yumoş çamaşır kulelerinde yumoş hediye paketi kazandım ama göndermediler cevap ta vermiyolar kazanıp hediyesi gelmeyen var mı?

2 hafta önce yumoş hediyem gelldi..sizin neden gelmediki..maill yollamışlardı maili cevapladınızmı ??

20 tl alt limitli şekilde kullanacaksanız vereceğim hesapları yoksa vermeyeceğim.DENİZZ nikli arkadaş bu şekilde kullanmadı ama benim şartım bu şekilde olursa veriyorum.

Merhaba
- Çek takas başlığı burası değildir
- Adı üzerinde takas kimseye minimum şu kadar harcarsan sana verebilirim gibi bir ön yaptırım şartı ile teklifite bulunamazsınız

keskinoğlunun face deki anketine katılmıştım Mor kaftanlı selanik adlı kitabını kazandımm hayrettt....

Son düzenleme:
Business Ankara ‏@BusinessAnkara
KAZANMA ŞANSI! 16. @AnkaraCazFest 19 Şubat Nguyên Lê konserine 2 kişilik davetiye kazanmak için bu tweeti saat 19.00 a kadar Retweet edin!!

kızlar bugün burası pek bi sessiz pazar tatil herkes gezmelerde anlaşılan ben de bi sosyalleştim bugn gene döndüm akşam yine yokum bu arada benim de altlimitli limango çekimin son günü bgn isteyen lazm olan biri varsa vereblrm ayrıca benim öyle hesabıma çek glmesi gibi bi durum sözkonsu değil uğraşamıyorm öyle hesp aç üye ol ztn üye olmalı yrşmalara da katlmıyorum istyen olrsa da yüzde yüz orijinal hesabımı vericem ztn yardım amaçlı sdce diğer topik çok seesszi burdki arkdşlar daha samimi takas da istemiyorum ihtiycı olan varsa kullansın yeminlen

denizz nickli demesek arkadaşım.benden bahsediliyor sandım gecmişi okuyunca anladım.konuyla alakam yokmuş.birde elinde limitli kullanmak şartı ile varsa rica etsem bende alabilirmiyim.

Son düzenleme:
sevgililer günü geçtiii yarışmalar da bittiii ondan bu sessizlik bi de bazı arkadaşlar artık girmiyorlar sanırım.
neyse önümüz 8 mart başlar yarışmalar haftaya :)))

denizz nickli demesek arkadaşım.benden bahsediliyor sandım gecmişi okuyunca anladım.konuyla alakam yokmuş.birde elinde limitli kullanmak şartı ile varsa rica etsem bende alabilirmiyim.

ben de var marko 13.80 lik hesaplardan. sartlarla alisveris yapanlara. bir de metro turizmden gidis donus bileti icin %30 indirim saglayan kod veriyorum, kullanim sonrasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…