Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam ya hamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasib olur inşallah..çok güzel bir duygu,tadını çıkar bol bol

yukarıda arkadaş açıkca belirtmiş zaten..bu konuda ben şanssızım..hamile olduğumda böyle şeylerden haberim bile yoktu..ikizlerim 6 aylık ben daha yeni yeni üye oldum ve numune istedim.bakalım gelicekmi?

sağol canım biliyorum kızım daha 6 buçuk aylık bu ikinci biraz aslında plansız ama kısmet işde :))))

günaydın..

cumartesi günü kargo günümdü
gomgomdan lacivert masa örtüsü geldi sofra bezi gibi birşey ama idare eder
canderelden kazanmışım haberim yokmuş oda geldi
yine beğen paylaştan kazandığım krem ayna oje ve makyaj yapma malz geldi

buna da şükür hiç yoktan iyidir

bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam ya hamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz

canm cok sevındım hayırlı olun saglıkla gelsın bebısın
ben bulantılardan 3 ay kafamı kaldıramadım yenı yenı ayaklandım
arada bakmaya calısıyorum kampanyalara masraf ıhtıyac arttı tabı
bruno nun yarısmasına katıl canm hedıyelerı guzel araba anakucagı fln ınsallah ıhtıyacı olan bırıne cıkar

kızlar benim niveam hala ama hala gelmedi hangi hesaptan kazandığımı hatırlayamadığım için niveaya da yazamıyorum.. ne yapmalıyım sizce? benim gibi hediyesi gelmeyen var mı başka?

Benimkide hala gelmedi canım.. Güya bugün göndereceklermiş.. Bakalım.. Hiç sanmıyorum ama..

Kızlar günaydın işteyim eve gidene kadar facebook yok Ama çatlarım meraktan bazılarınız beni tanıyorsunuz bulutlu bi soyad görürseniz söyleyiversin banada. Bu arada şu gomgomdan banada annemede gelmişti.Kayınvalideme istedim 13 şubatta mail attım gelmedi diye. 1-2 gün içinde elinizde olur demişlerdi. Ortada kargo yok. Kargoyu aradım ordada yok. Polodan tshirt kazanmıştım. Acaba nasıl olacak bu belli bir limit koyacaklar mı fiyat için. Yoksa istediğimizi mi alacağız. Daha önce doğuş çaydan kazanan var mı? Aşk paketi kazandım facebooktan çok merak ediyorum içinde neler var. İnşallah sallama çay değildir hepsi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…