Ufff bende sıkıldım hiç yarışma yok. Beklediğim kargolarda var. Fikir sensinden parfüm, doğuş çaydan çay,etigadd ten çorap,new life tan çerçeve, polodan aramalarını bekliyorum. Anneme gelecek olan mama:)
ben de tonla bekliyorum yaa ama şu fikirsensin çok uzattı en son 15 gün önce sordum parfümlerin siparişini bekliyoruz demişlerdi :/
kızlar bugün burası pek bi sessiz pazar tatil herkes gezmelerde anlaşılan ben de bi sosyalleştim bugn gene döndüm akşam yine yokumbu arada benim de altlimitli limango çekimin son günü bgn isteyen lazm olan biri varsa vereblrm ayrıca benim öyle hesabıma çek glmesi gibi bi durum sözkonsu değil uğraşamıyorm öyle hesp aç üye ol ztn üye olmalı yrşmalara da katlmıyorum istyen olrsa da yüzde yüz orijinal hesabımı vericem ztn yardım amaçlı sdce diğer topik çok seesszi burdki arkdşlar daha samimi takas da istemiyorum ihtiycı olan varsa kullansın yeminlen
ARKADAŞLAR KAZEN BEYİN MESAJINI OKUMADINIZ GALİBA .. BURASI TAKAS MEKANI DEĞİL .
denizz nickli demesek arkadaşım.benden bahsediliyor sandım gecmişi okuyunca anladım.konuyla alakam yokmuş.birde elinde limitli kullanmak şartı ile varsa rica etsem bende alabilirmiyim.
ben de var marko 13.80 lik hesaplardan. sartlarla alisveris yapanlara. bir de metro turizmden gidis donus bileti icin %30 indirim saglayan kod veriyorum, kullanim sonrasi.
büyük harflerle de yazılmıyor,bunu da öğrendin mi?
zamanla öğrenirsin arkadaşım
Evet arkadaşlar daha az önce uyarı geldi Kazen'den.Lütfen artık çek muhabbetlerini diğer topikten devam ettirin
panel uygulamasi sirasinda insanlar her saat basi referans ilani yayinliyolardi. ona forum yonetimi ses cikarmamisti.
umarim benim tek mesajima da bir sey yazmazlar. baska birisinin mesajina yazilmis cevap olarak ustelik.
yönetim uyardı çünkü 2 gün üst üste "hesap var elimde şu kadarlık alışveriş yapmanız şartıyla" diyerek yazıp durdu arkadaş burda.
ayrıca yine üst üste aynı mesajı yayınladı ona geldi o uyarı
bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam yahamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inş
Numune olarak babystar, molfix tarzı markalar bez numunesi yolluyor milupaya üye olursan hamilelik paketi hoşgeldin bebeğim gibi belli aralıklarla hediye gönderimi var ayrıca hero baby ve hippten de numune talep edebilirsin
bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam yahamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?