Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ufff bende sıkıldım hiç yarışma yok. Beklediğim kargolarda var. Fikir sensinden parfüm, doğuş çaydan çay,etigadd ten çorap,new life tan çerçeve, polodan aramalarını bekliyorum. Anneme gelecek olan mama:)

ben de tonla bekliyorum yaa ama şu fikirsensin çok uzattı en son 15 gün önce sordum parfümlerin siparişini bekliyoruz demişlerdi :/

cnm bane verir misin?

denizz nickli demesek arkadaşım.benden bahsediliyor sandım gecmişi okuyunca anladım.konuyla alakam yokmuş.birde elinde limitli kullanmak şartı ile varsa rica etsem bende alabilirmiyim.

ben de var marko 13.80 lik hesaplardan. sartlarla alisveris yapanlara. bir de metro turizmden gidis donus bileti icin %30 indirim saglayan kod veriyorum, kullanim sonrasi.

Evet arkadaşlar daha az önce uyarı geldi Kazen'den.Lütfen artık çek muhabbetlerini diğer topikten devam ettirin

Evet arkadaşlar daha az önce uyarı geldi Kazen'den.Lütfen artık çek muhabbetlerini diğer topikten devam ettirin

panel uygulamasi sirasinda insanlar her saat basi referans ilani yayinliyolardi. ona forum yonetimi ses cikarmamisti.

umarim benim tek mesajima da bir sey yazmazlar. baska birisinin mesajina yazilmis cevap olarak ustelik.

panel uygulamasi sirasinda insanlar her saat basi referans ilani yayinliyolardi. ona forum yonetimi ses cikarmamisti.

umarim benim tek mesajima da bir sey yazmazlar. baska birisinin mesajina yazilmis cevap olarak ustelik.

yönetim uyardı çünkü 2 gün üst üste "hesap var elimde şu kadarlık alışveriş yapmanız şartıyla" diyerek yazıp durdu arkadaş burda.
ayrıca yine üst üste aynı mesajı yayınladı ona geldi o uyarı

Anliyorum, amacim huzuru bozmak degildi, cok takip ettigim bir konu degil

Sadece arkadasin sorusuna cevap yazmak amaciyla atmistim.

arkadaşlar çok üzgünüm çek konusunda herkezden özür diliyorum olayın bu kladar ciddi olduğunu bilmiyordumm.

kızlar benim niveam hala ama hala gelmedi hangi hesaptan kazandığımı hatırlayamadığım için niveaya da yazamıyorum.. ne yapmalıyım sizce? benim gibi hediyesi gelmeyen var mı başka?

cif haftanın kazananları

pardon kızlar bir yerde gördüm sonuçları ben meğer bunlar geçen haftakilermiş yorumları okuduğumda anladım herkes bu hafta sanmış :/

Son düzenleme:
bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam ya hamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz

bu hafta hiç birşeye bakamadım ya misasfirden bu arada kızlar bişey sorucam ya hamile olduğumu öğrendim dün hamileler için bebek iççin numune yollıyan varmı bildiğiniz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inş
Numune olarak babystar, molfix tarzı markalar bez numunesi yolluyor milupaya üye olursan hamilelik paketi hoşgeldin bebeğim gibi belli aralıklarla hediye gönderimi var ayrıca hero baby ve hippten de numune talep edebilirsin

sağol canım şansımı denicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…