Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değerli fanlarımız,

APPLE iPad mini yarışmamız bugün başlamıştır!!! Yarışmaya herkes katılabilir. Bol Şanslar!!

http://www.facebook.com/laserit.tr

yalnız kuralları okuyun arkadaşlar..çünkü yarışmaya katılmak için ürün sipariş şartı var..belki ilgilenen olur diye ekledim

Carrefour Wella Pro Kampanyası

-100 kişiye saç maşası
-3 kişiye hakan akkayadan moda danışmanlıgı

katılım 10 tl lık wella koleston veya wella pro ürünü alarak,
son katılım 3 mart 2013

katılım yolu müşteri hizmetlerinde şifreli kart alarak.

Son düzenleme:

saç maşaları zaten 15 tl 10 tl bana versinler ben verim onlara benimkini

bu arada kızlar gerçekten avonun oyunu zorlaşmış çünkü ilk gün hem sayfalarında duyuru yapmadılar böyle bi yarışma var diye hem de kolaydı
ben ilk gün aldım ablama da aldım. bugün de arkadaşıma denedim olmadı bi türlü hep düşüyo
hem her gün 100 kişiye diyo hem zorlaştırıyo niye anlamadım alan alsın gerisi diğer gün alır dimi ama pis cimriler

kızlar bu şarkı sözlü yarşmanın hepsini bulduğuma eminim diyeblrm başka da yok ama hala eksik diyo kelime de mi işaretlenyo kii sinir oldum sabrım taştı he

ben ilk önce bütün şarkıları buldum salak gibi sonra hep hata hep hata anladım ki bir şarkı yazıcakmışız bende birtanesini yazıp gönderdim oldu yani.

Yarışma tarihleri arasında www.digiturk.com.tr/digiturk-firsatlari/asterix internet sitesine ücretsiz olarak giriş yaparak “Ben küçükken” diye başlayan cümleler kuruyorsan, konu başlığı altında kendi cümleleri ile hikayesini yazarak ve aile fotoğrafını ekleyerek; açılacak olan forma ad, soyad, adres, Digitürk üyelik numarası ve telefon bilgilerini girenler yarışmaya katılmaya hak kazanacaklar. Fotoğrafla beraber yazılacak hikâye 2500 karakteri geçmemelidir Paylaşılan fotoğraf ve yazı, konusunda uzman olan jüri tarafından değerlendirilecek ve yarışmanın 1.’leri belirlenecektir.

son katılım 20 mart

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-firsatlari/asterix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…