Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop

Yarışmamız Başlıyor!

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Çilek Kız Gösterisi 2-17 Mart tarihlerinde Akatlar Mustafa Kemal Merkezi’ nde izleyicileri ile buluşacak.

Bugünkü yarışmamızda Çilek Kız’ ın 17 Mart gösterisi için 5 talihlimize 2 kişilik davetiye hediye edeceğiz.

Bugünün sorusu: Çilek Kız' ın arkadaşının kuaför salonu vardır ve bu arkadaşı saç stili konusunda tam bir sanatçıdır. Herkes saçını yaptırmak için ona gider ayrıca çok eğlenceli bir arkadaştır.

Çilek Kızın çok sevdiği, sarı saçları olan bu arkadaşının adı nedir?

Öncelikle gösterinin İstanbul’ da olduğunu hatırlatarak sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 2- 29- 96- 195 ve 229. talihlilere Çilek Kız Gösterisi’ ne 2 kişilik davetiye hediye.

23 Şubat – 02 Mart arası 100TL ve üzeri sipariş verin 73TL değerinde ki ANEW GENICS BAKIM SERUMU kazanma şansı yakalayın.

Hediyeler 23 Şubat – 02 Mart arası 100TL üzeri sipariş veren kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle belirlenen 3 kişiye gönderilecektir.

Avon Sipariş - Kampanya Sitesi

avon dan alışveriş yapanlar için...

çok saçma en yüksek derecede 1 sn yazıyor.4 tane soru var 1.soru 1 sn okunmaz bile,ben anlamadım anlayan varsa cevap versin bi zahmet..:26:

bunun içinde bi hile bulmuşlardır cnm...
koskoca sana, yapa yapa böle bi yrşma yapmış.. ne kadar saçma...
bu konuda en iyi doğadan çay bence.. hem sürekli hem kolay..
kırkda yılda bi yapıolar, imkansızı istiolar....

şimdi diğer facedem girdim olmadı anlamadım ama bana tebirkler yazdı adresi yazdım cilt tipinize uygun ürün adresine gelecek dedi anlamadımmmm

iyi ve bereketli haftalar olsun inşallah
yoktum birkaç gündür, sadece face te gördüğüm bazı şeylere katıldım o kadar

sana ya çok pis sardım şuan, ben 10 sn nin altına düştüm şuan, burda da face sayfasında da imkansız nasıl yapılır hile var diyenler var, 0 sn nasıl olur onu ben de bilmiorum ama zaten sildiler bir veya iki kişiyi listeden, demek ki öyle bir durum tespit ettiler
ama şöyle söyliyim, biraz mantık biraz araştırma biraz da pratikle herkes 10 sn nin altına inebilir zaten, sürekli testi cevaplayınca zaten bazı soruların cevaplarını otomatik olarak gözünüz görüyor ve anında tıklıyorsunuz, ben şimdiye kadar en az 30 kez girmişimdir uygulamaya arka arkaya, ilk 10 dayım şuan, gerçi geçerler beni de ama ben hile yapmadım örneğin
bazı tüyolar mesela..
boyuna çizgili ambalajlar genelde 80 li yılların
düz beyaza yakın ambalajlar 60-70 li
zaten günümüze yakın ambalajlar belli, onların cevapları da estonyanın euro yu kabulü gibi yakın tarihli cevapları var

yani biraz bilgi, biraz mantık ve sürekli çözmekle herkes yapabilir, 1 sn ye düşer mi zannetmem ama 3-5 sn gibi süreler bence yapılabilir, ben henüz yapamadım o ayrı

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr kızıma tütü takımı kazandımmmmmmmm
bu kız bana çok şanslı geldi her konuda

kızlarrrrrrrr kızıma tütü takımı kazandımmmmmmmm
bu kız bana çok şanslı geldi her konuda

tütü yarışmalarına hiç girmeeeemmmmm

ama senin meleğin güle güle giysin, nasıl bişey kız paylaşsana,1.yaşgününde kostümü hazır prensesinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…