Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tütü yarışmalarına hiç girmeeeemmmmm

ama senin meleğin güle güle giysin, nasıl bişey kız paylaşsana,1.yaşgününde kostümü hazır prensesinin..
buymuş gelince üzerinde fotosunu çekip faceye eklerim zaten
evet doğumgününde giydircem fakat bi sorun var oğlumla kızımın doğum tarihleri aynı ikisininkini bir yapıcam bide oğlana kostüm bulmak ilazım gelir şimdi
oğlan demicekmi anne kızının kostümünü beleşe getirdinde hani bana diye

cok guzelmıs cnm gule gule gıysın prensesssss

ona da bi spidermen falan yarışmasına girersin denk gelirse..ama zaten hep tütü yarışması var ,oğluşları kimse düşünmüyooo..
hep tütü, hep tütü

ben ilk önce bütün şarkıları buldum salak gibi sonra hep hata hep hata anladım ki bir şarkı yazıcakmışız bende birtanesini yazıp gönderdim oldu yani.
inanmıyorum yaa kaç saatimi harcadım e o zaman çok kolay bir yrşma bu :44: ama 32 harf muhabbeti vrdı o ne için onu anlamadım.
avon kazanan arkadaşım nasl oldu o öyle hemen tebrkler dedi oyunu oynamadın mı :S
bu arada ben bu beğen paylaş yarışmalarından şimdiye kadar en az 700kez katılmışımdır hiç çıkmadı çok eskiden çkmıştı 10 ay önce fln

yarın moneyde maret köfte var

money de yüklemiyo indirimleri yoğurdu parayla aldım sekte de yüzde 25 mi indrmim varmş ne salep o da çok az bşy düştü annem diyo ee ne anladım ben bundan parayla aldık fln herşeyi diyo gıcıklar ya ürünü bulamıyorum zamanı geçiyo indirimi yüklemyolar ya da indrmi yüklemiyolar ürünü bulsam da rezil olup çkıyoruz kasadan laf anlatana kadar önceden daha güzeldi

https://twitter.com/lezzetbasi

Sephora Türkiye ‏@SephoraTurkiye
Sorunun cevabını info@sephora.com.tr adresine gönderen 5 şanslı kişi, VIP davetiye kazanma şansına sahip olacak!

DenizBank ‏@DenizBank
Yarışmamız devam ediyor! Siz de Helen Hunt’ın başrolde olduğu The Sessions filmine çift kişilik bilet kazanabilirsiniz. #hayatdenizdeguzel
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazl

Son düzenleme:
haribo'cular bugün yarışma günü! Saat 15:00'da soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 10 kişi hediye paketi kazanacak! Herkese tatlı haftalar

Selamlar arkadaşlar. Kimsecikler yok sitede:44: Eskiden sürekli burada olan arkadaşlarda yok nedense:44: Benimde bütün kazandıklarım geldi beklediğim birşey kalmadı. Kazandığım birşey de yok. Ducros, golden çokokrem bugün mü açıklanıyordu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…