- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
nezaman üye olmuştun hatırlıyor musun?
Üye olduktan 1-1,5 ay sonra falan geliyor bana geldi. Yalnız içinde bebe bisküvisi vardı sanırım onu kaldırıp yerine meyve suyu koymuşlar.
iste o kadar olmustur benimde 3 4 hafta falan..
Üzerleri işaretli olan makaleleri facede paylaş diyorsunuz paylaşıyorsunuz. Makalelere üç yorum yazıyorsunuz, laf aramızda bölümünde konu açıp ya da açılan konulara üç yorum yazıyorsunuz. Bugün itibari ile 550 puan olacak.Kızlar bu omoya makaleyi nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz?
Üzerleri işaretli olan makaleleri facede paylaş diyorsunuz paylaşıyorsunuz. Makalelere üç yorum yazıyorsunuz, laf aramızda bölümünde konu açıp ya da açılan konulara üç yorum yazıyorsunuz. Bugün itibari ile 550 puan olacak.
teşekkürler,umarım doğru anlamışımdır,bunları yaptım ama az oldu puan,bişey daha eksik sanrım ,saolun cevabınız için.
Eğer geç başladıysanız o nedenle azdır puanınız, İlk günden itibaren girdiyseniz ve tüm makaleleri paylaştıysanız puanınız bu olmalı.
Bana da gelmişti bisküvi ve çikolata da vardı içinde. Ülker çok cömert numune konusunda. Hippten hiç bir şey yollamadılar. Cimri onlar Gerçi ben bebeğime hiç mama yedirmedim. Kutudan çıkanları hep ben yedim ama olsun düşünmeleri bile güzel. :)
hippe çok gıcığım sinir şey bizede yollamadılar...siz hiç mama vrmednzmi?bebişe
İlk günden girdim hatta gece yarısı yaptım ,ilk güne geçince hepsini de yapmışım ama puanım 490 da kaldı,tewet te yapıyormusunuz ek olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?