Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aklınızda bulunsun!
kızlar beni geçen gün bir numara aradı CNL mi öyle bir şirket ismi söyledi. yaptığım bir anketten ya da alışverişten çekilişte ilk 200 e girdiğim için tablet bilgisayar kazanmışım yanında da çamaşır topu hediyeymiş topu yolladıklarında 49tl ödiyceksiniz tabletin de %25 ini ödiyceksiniz dedi adım soyadım adresim hepsini biliyorlardı. hiç bi anlam veremedim kazandıysam neden ödüyorum fln diye. sonra iternetten araştırdım şikayetvarda yazanlar olmuş söyledikleri tablet zaten çin malı ve çok ucuzmuş ve kendilerinin söyledikleri fiyatın %25'i bile normal fiyatından fazlaya geliyormuş. Bugun kargo geldi, ben de direkt geri yolladım. Sakın sizde itibar etmeyin

Kickers Türkiye
Kickers ayakkabı kazanmak isteyenler? :)
En yakın arkadaşınızı etiketleyin (@en yakın arkadaşınızın ismi), hem siz hem de en yakın arkadaşınız çekilişle Kickers çocuk ayakkabısı kazanma şansını yakalayın!

Kızlar bu omoya makaleyi nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz?

iste o kadar olmustur benimde 3 4 hafta falan..

Bana da gelmişti bisküvi ve çikolata da vardı içinde. Ülker çok cömert numune konusunda. Hippten hiç bir şey yollamadılar. Cimri onlar Gerçi ben bebeğime hiç mama yedirmedim. Kutudan çıkanları hep ben yedim ama olsun düşünmeleri bile güzel. :)

Kızlar bu omoya makaleyi nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz?
Üzerleri işaretli olan makaleleri facede paylaş diyorsunuz paylaşıyorsunuz. Makalelere üç yorum yazıyorsunuz, laf aramızda bölümünde konu açıp ya da açılan konulara üç yorum yazıyorsunuz. Bugün itibari ile 550 puan olacak.

teşekkürler,umarım doğru anlamışımdır,bunları yaptım ama az oldu puan,bişey daha eksik sanrım ,saolun cevabınız için.

teşekkürler,umarım doğru anlamışımdır,bunları yaptım ama az oldu puan,bişey daha eksik sanrım ,saolun cevabınız için.

Eğer geç başladıysanız o nedenle azdır puanınız, İlk günden itibaren girdiyseniz ve tüm makaleleri paylaştıysanız puanınız bu olmalı.

Eğer geç başladıysanız o nedenle azdır puanınız, İlk günden itibaren girdiyseniz ve tüm makaleleri paylaştıysanız puanınız bu olmalı.

İlk günden girdim hatta gece yarısı yaptım ,ilk güne geçince hepsini de yapmışım ama puanım 490 da kaldı,tewet te yapıyormusunuz ek olarak?

hippe çok gıcığım sinir şey bizede yollamadılar...siz hiç mama vrmednzmi?bebişe

İlk günden girdim hatta gece yarısı yaptım ,ilk güne geçince hepsini de yapmışım ama puanım 490 da kaldı,tewet te yapıyormusunuz ek olarak?

Başka bir şey yapmıyorum. ama 490 dün olan puan. Birşeyleri eksik yapmışsınız herhalde 60 puan eksiğiniz var. bu da bir günlük puana denk geliyor bence bir gün yorum yapmayı unutmuşsunuz herhalde.

Avon Türkiye ‏@avonturkiye

Avon Solutions’ın her cilt tipine uygun kremlerinden kazanmak için sizleri Optimum AVM’deki oyun standımıza bekliyoruz!

Evi yakın olanlar varsa gidebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…