Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hiç hazır mama vermedim. Ben kendim yaptım evde. Milupa da gönderiyor sitesine üye olanlara oraya da üye olun. ülker kadar çok değil ama.

milupa yolladı sağolsun.bizimki 1 yaşında ya yollamıyolar artık,iyi yapmışsınız mama konusunda eskiden mamamı vardı sanki,annemler pirinç unuyla inek sütüyle büyüttü bizi :)))

yoğun iş ve ev temposu yüzünden yarışmaları bırakmıştım ama şimdi döndüm kızlar

yoğun iş ve ev temposu yüzünden yarışmaları bırakmıştım ama şimdi döndüm kızlar

ben kulağını çok çınlattım senin
nerde yemek kuponu veren yarışma olsa sen aklıma geldin eski günleri yad ettim

gerçekten mi sırf o yorumlarını görmek için en baş sayfalara gidiyorum merekilacım bende sizler çok özledim:26:

Beren nerdeydin hakkaten benimde aklıma geldiydi geçenlerde bu kız nerde diye..
Bu arada benim etimde geldi baya bonkorlermiş

Beren nerdeydin hakkaten benimde aklıma geldiydi geçenlerde bu kız nerde diye..
Bu arada benim etimde geldi baya bonkorlermiş

canım işe başladım atandım memur oldum öğle yoğun tempo varki ev iş derken eve gelince uyuya kalıyorum pc ye fırsat kalmıyordu

canım işe başladım atandım memur oldum öğle yoğun tempo varki ev iş derken eve gelince uyuya kalıyorum pc ye fırsat kalmıyordu

Ohh ne güzel tebrik ederimSen devlete sırtını dayamışsın en güzel hediye,darısı başıma

İkbal Gıda
İşte beklenen an geldi! Facebook sayfamızda yeni bir yarışmamız başlıyor. facebook.com/ikbalkeyfi takipte kalın! pic.twitter.com/5hZp00YhcR

sağol canım benim darısı başına sanada hediye çok geliyor bende kazanmak istiyorum o da benim başıma gelsin

arkadaşlar efes hangi kargo ile ne zaman gelir. bazılarına gelmiş. kazananların listesini nasıl görebiliriz ki?

Kizlar bugun kazandigim sivilce kremim ve depend den numunem gldi bi tane :)

Kizlar bugun kazandigim sivilce kremim ve depend den numunem gldi bi tane :)

1 tanecik yollayan yerlere kılçık oluyorum wallahi rozi ped yollamış ayy ne cimriler yahu,çok sinir oldum rozi alırsam 2 olsun..insan kocaman 1 pakette yollar..hayret bişey ya.bide bebek bezi istediğim halde ped yollamışlar

narahsg canım bir cvp versen.özelden yazamadığım için bir çok kere burdan yazdım ama yazmadın.bana verdiğin hesabın şifresini değiştirmişsin takip edemiyorum ürünü daha elime geçmedi.2 verdiğin hesabı 36 tl lik kullandım söz verdiğim gibi haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…