narahsg ayrıca başka hesap varsa talibim.
yaa kızlar bizim mutfaktan 20 tane filan çekiliş hakkım vardı yok olmuş( nolucak şimdi?
benim ki de sıfır gerçi yeni görmüştüm zaten . belki sistemde sorun vardır .
Facebook'ta TeknoKadin | Facebook
Numune ürün - TENA[/QUOTE
İstemiştim ben geldi bana. 2 tane gönderiyorlar. Yalnız şu dependi adet günümde evdeyken kullandım. Öyle bir rahat ettim ki anlatamam size.
o arkadaşı sildiler. sürekli gelip elimde hesap var dediği ve şu kadarlık alışveriş diye şart koştuğu için. Boşuna uğraşma yani.
Numune ürün - TENA[/QUOTE
İstemiştim ben geldi bana. 2 tane gönderiyorlar. Yalnız şu dependi adet günümde evdeyken kullandım. Öyle bir rahat ettim ki anlatamam size.
bende doğum yapınca hastanede kullandım inanılmaz pratik bişey ve sızdımı derdi yaşamıyorsun.şimdi elimde 2 tane daha var gelinimiz doğum yapacak ona vericem
geçenlerde yine istedim elimde bulunsun hamile biriyle karşılaşırsam veririm diye
bende doğum yapınca hastanede kullandım inanılmaz pratik bişey ve sızdımı derdi yaşamıyorsun.şimdi elimde 2 tane daha var gelinimiz doğum yapacak ona vericem
geçenlerde yine istedim elimde bulunsun hamile biriyle karşılaşırsam veririm diye
hangi şehirde doğum yapıcaksınız acaba?doğum yaptığınız hastane özelse numune veriyolar bende yapmıştım birsürü verdiler çocuk doktorumuzda birsürü aptamil numuneleri vermişti johnsons baby şampuan numuneleri,prima bez numunesi,kremler filan,orjinal dettol sıvı el sabunu vermişlerdi
hangi şehirde doğum yapıcaksınız acaba?doğum yaptığınız hastane özelse numune veriyolar bende yapmıştım birsürü verdiler çocuk doktorumuzda birsürü aptamil numuneleri vermişti johnsons baby şampuan numuneleri,prima bez numunesi,kremler filan,orjinal dettol sıvı el sabunu vermişlerdi
Bende özel hastanede doğum yaptım. 4 ay oldu daha. Bana kimse birşey vermedi üstüne 3000 tl aldılar
Bende hem kendime hem anneme istemiştim.Kayınvalideme de isteyeyim bari çok rhat ettim.
canım ben çok şükür iki keren sağlıklı doğum yaptım artık Rabbim vermedikçe düşünmüyorum.Allah başta dadlugacı olma üzere tüm kıymetini bileceklere versin
tekini özelde tekini devlet hastanesinde yaptım ankara
canım ben çok şükür iki keren sağlıklı doğum yaptım artık Rabbim vermedikçe düşünmüyorum.Allah başta dadlugacı olma üzere tüm kıymetini bileceklere versin
Bende ankarada yaptım canım. Allah ona ömür versin. İkinciyi düşünmüyorum çalışırken çok zor oluyo ev iş çocuk eş
Bu arada bu hafta baya bir yarışma açıklanacak galiba
Dyo
Nivea
Panda
Filli Boya
Ducros
Golden çokokrem
Cif
Tekin acar
TTnet müzik
hee anladım cnm bende 1.yi devlette 2.yi özelde yaptımwallahi allah istiyene çocuk versin,zor bakması bide oğlan 2.si yaramaz walla 1 yaşında :)
hahahahaahah çok güldüm bide üstüne soğuk suya para verecen çok zarardasın çokkkkkBende özel hastanede doğum yaptım. 4 ay oldu daha. Bana kimse birşey vermedi üstüne 3000 tl aldılar
hahahahaahah çok güldüm bide üstüne soğuk suya para verecen çok zarardasın çokkkkk
ben 2,5 sene önce lokman hekime 300 tl vermiştim normal doğum şimdi 600 tl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?