https://www.facebook.com/pages/Sihirli-Eller-Atölyesi/433562456718589?ref=ts&fref=ts
Çekilişle bir kişiye tütü hediye ediyorlar. Beğen paylaş
yaa kızlar bizim mutfaktan 20 tane filan çekiliş hakkım vardı yok olmuş( nolucak şimdi?
kızlar ben sitelerine üyeyim mailime gelmiş 1 bebek bezi+oyuncak ayı hediye verilicek bilgilerinizi güncelleyin diye bende güncelledim 2 hafta oldu bişey gelmedi buda linki sitelerine üyeyseniz bilgilerinizi güncelleyip yollayın ,üye değilseniz üye olun buda linki bana gelen :
CANBEBE ONLINE
iyi geceler ben de kazanmışım sevindim inşallah güzel bir şeydir yıldızlara imzanı attan kupam gelmişti
eşimin adı yoktu ona yaptıgımıda yollamışlar pek beğendi kocacım onun ki sağlam gelmiş
benimkinin sapı kırık gelmişti
beren hoş geldin canım
Ben üyeydim ama bana hiç böyle bir mail gelmedi bakayım şimdi bari.
sağol canım burda numune iste diye bir şey yok mail mi atıcam
ben 20 olmuştur bize ulaşın bölümünden numune istiyorum yazmıştımondanmı mail attılar acaba? :) siz kayıtlı olduğunuz mail adresiyle bilgilerinizi güncelleyin yada canbebeyi pazartesi arayın,ararsanız bilgilendirirsiniz dimi merak ettim yolluyolarmı ?
Verdiğiniz link hata veriyor. Ben iletişim bölümüne yazayım bari bir de faceden mesaj atayım. Bakalım ne yanıt gelecek. Olmadı bir de ararım. Sonuna kadar baskı. Evde oyuncak ayı dolu ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?