Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kızlar bizim mutfaktan 20 tane filan çekiliş hakkım vardı yok olmuş ( nolucak şimdi?

Benimki de sıfırlanmış soruyu cevaplıyorum hala sıfır. Bir yarışma yapıyorlar onu da doğru düzgün yapamıyorlar insanı uğraştırıyorlar böyle. Sinir oldum.

Mart ayı boyunca Watsons’tan yapacağınız her 10 TL’lik alışverişe, @markafoni 'den 10 TL’lik İndirim Kuponu hediye!

Kampanya tarihleri arasında mobil bankacılık kullanımını artırmak amacıyla Akbank Direkt Mobil uygulamasını AppStore’dan veya Google Play’den ücretsiz indirip müşteri numarası, kullanıcı adı ve Akbank Direkt şifresiyle veya Akbank Kredi kartı numarası, kartın son kullanım tarihi ve kart şifresiyle giriş yapanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir.Kampanyaya katılım 1 ile sınırlıdır. ? Kampanya sadece Akbank Direkt İnternet müşterileri veya Akbank T.A.Ş kredi kartına sahip müşterileri kapsamaktadır.

kızlar ya şu kurabiyelerın her yarısmasına katıldım o kadar istediğim halde hiç birini kazanamadım

Kazanıpta istemeyen varsa bana yollarsa çok sevinirm ..

Sizleri seviyorum

kızlar ben sitelerine üyeyim mailime gelmiş 1 bebek bezi+oyuncak ayı hediye verilicek bilgilerinizi güncelleyin diye bende güncelledim 2 hafta oldu bişey gelmedi buda linki sitelerine üyeyseniz bilgilerinizi güncelleyip yollayın ,üye değilseniz üye olun buda linki bana gelen :
CANBEBE ONLINE

Ben üyeydim ama bana hiç böyle bir mail gelmedi bakayım şimdi bari.

hoşbulduk canım

Ben üyeydim ama bana hiç böyle bir mail gelmedi bakayım şimdi bari.

ben 20 olmuştur bize ulaşın bölümünden numune istiyorum yazmıştım ondanmı mail attılar acaba? :) siz kayıtlı olduğunuz mail adresiyle bilgilerinizi güncelleyin yada canbebeyi pazartesi arayın,ararsanız bilgilendirirsiniz dimi merak ettim yolluyolarmı ?

Değerli katılımcılarımız, çekiliş hakkı sayacımız günlük çekiliş durumunuzu göstermektedir. Daha önceki günlere ait çekiliş haklarınız sistemimizde kayıtlıdır ve geçerlidir. İlginize teşekkür ederiz

Verdiğiniz link hata veriyor. Ben iletişim bölümüne yazayım bari bir de faceden mesaj atayım. Bakalım ne yanıt gelecek. Olmadı bir de ararım. Sonuna kadar baskı. Evde oyuncak ayı dolu ama:)

Verdiğiniz link hata veriyor. Ben iletişim bölümüne yazayım bari bir de faceden mesaj atayım. Bakalım ne yanıt gelecek. Olmadı bir de ararım. Sonuna kadar baskı. Evde oyuncak ayı dolu ama:)

canım burada link https://www.google.com.tr/#hl=tr&sc...75,d.Yms&fp=4e4c2b08a404f84c&biw=1024&bih=677
en üsttekini tıkla çıkmassa googleye canbebe form yaz en üsttekini tıkla.hatta kocaman bi forum çıkıyor bilgilerini güncelle kazan yazıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…