Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dependi ben de doğum yaptığımda kullanmıştım. Gerçekten çok rahat. Çok işime yaramıştı.

Avon Türkiye ‏@avonturkiye

Bugün Optimum AVM’deki AVON Solutions standımıza gelin, cilt tipinizi siz belirleyin, Solutions kreminiz Avon’dan size hediye olsun!

Bugün de varmış. Yakın olsam giderdim. Ama arada km.ler varrrr

Şimdi mesaj yolladım faceden cevap gelirse paylaşırım. Dediklerinizi yaptım form çıkıyor gönder deyince hata veriyor. Neyse başka zaman bir daha denerim.

ben biraz önce yaptım sorun yok hediyeniz en kısa sürede adresinize gönderilecektir yazdı
bende oğlana dedim oğlum ayu gelicekmiş diye şimdiden çocuk beklemeye başladı artık her kapı çaldığında ayu geldi diye koşar yollasalar bari :26:

sorun yokki,arkadaşta girmiş,siz bide chromeden deneseydiniz ben 10 tane filan forum yolladım hediyeniz adresinize yollanıcak diye yazı çıktı

bu omo da 1 gun kaybın olursa ne oluor..şuan ıtıbarıyle 652 ım kac olmam lazm dun yapamadm

geçen gün okadar uğraştım olmamıştı ama senin mesajını okuyunca tekrar denedim ve ilk denememde ben de kazandım teşekkür ederim galiba belli saatlerde şans artıyor..

canm bende nasıl bı oyunmus dıye bakarken ılk denememde kazandm
baska da kazanamadım sans sanırım

bırde ben yıne omoyu kacırdım bı sene oldu omo baslayalı daha bır kere olsun kazanamadım

çok saol cnm sonunda yapabildim.birde 0.03 kuruş veriyo sende demi öyle.arkadaş 0.12 kuruş yazmıştı
bana da 1 kez 0.12 verdi ama sonrakiler hep 3tü 0.29da kaldım dün bşka hiç artmadı çok da az ya o kdr güncelledim :s hele şu an gene hiç çkmıyo.
Sorun olmaz eşin adına paypal açarsın banka hesabına çekersin paranı :)

Önemli not: paypal hesabı banka hesabıyla aynı olmalı ki ödeme alabilelim.
bir de cebe aktarma mı ne vardı ne demek istiyo onu derken?
https://www.facebook.com/MemorialSG
bunu da paylaşıom ama bi kez bile katılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…