canım burada link https://www.google.com.tr/#hl=tr&sc...75,d.Yms&fp=4e4c2b08a404f84c&biw=1024&bih=677
en üsttekini tıkla çıkmassa googleye canbebe form yaz en üsttekini tıkla.hatta kocaman bi forum çıkıyor bilgilerini güncelle kazan yazıyor.
Şimdi mesaj yolladım faceden cevap gelirse paylaşırım. Dediklerinizi yaptım form çıkıyor gönder deyince hata veriyor. Neyse başka zaman bir daha denerim.
ben biraz önce yaptım sorun yok hediyeniz en kısa sürede adresinize gönderilecektir yazdı
bende oğlana dedim oğlum ayu gelicekmiş diye şimdiden çocuk beklemeye başladı artık her kapı çaldığında ayu geldi diye koşar yollasalar bari :26:
Benim oğlum var kızı olanlar beğensin şimdi ben beğenirsem ayıp olur
Hanımlar ne zamandır gıremıyodum bı bakım dedım avonun yarımasından krem kazandım
gecmise bakamadım paylasıldıysa pardon
Facebook'ta Cildinizin Susuzluğunu Giderin | Facebook
bu omo da 1 gun kaybın olursa ne oluor..şuan ıtıbarıyle 652 ım kac olmam lazm dun yapamadm
670 şu an canım
geçen gün okadar uğraştım olmamıştı ama senin mesajını okuyunca tekrar denedim ve ilk denememde ben de kazandım teşekkür ederimgaliba belli saatlerde şans artıyor..
bana da 1 kez 0.12 verdi ama sonrakiler hep 3tü 0.29da kaldım dün bşka hiç artmadı çok da az ya o kdr güncelledim :s hele şu an gene hiç çkmıyo.çok saol cnm sonunda yapabildim.birde 0.03 kuruş veriyo sende demi öyle.arkadaş 0.12 kuruş yazmıştı
bir de cebe aktarma mı ne vardı ne demek istiyo onu derken?Sorun olmaz eşin adına paypal açarsın banka hesabına çekersin paranı :)
Önemli not: paypal hesabı banka hesabıyla aynı olmalı ki ödeme alabilelim.
canm bende nasıl bı oyunmus dıye bakarken ılk denememde kazandm
baska da kazanamadım sans sanırım
bırde ben yıne omoyu kacırdım bı sene oldu omo baslayalı daha bır kere olsun kazanamadım
nasıl isteniyor bi türlü yapamadımkızlar sizde şampuan isteyin.
info@bioblas.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?