Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ve bu yazdıklarınız belkide bir başkasına örnek olacak sizin yapmak isteyipte yapamadıklarınız bir başkasının hayatında fark yaratacak.
En anlamlı yazıyı yazan 3 kadın takipçimizi yılın kadınları seçelim. Ve ödüllerini hediyeleri ile birlikte verelim.
http://www.facebook.com/aryildiz1948

Şu canbebeyi bir yapamadım ya tüm tarayıcılardan denedim. Neyse artık uğraşmayacağım.

Google a canbebeform yazıp ilk çıkan bağlantıya tıklıyorsunuz. Çıkan formu doldurunca oyuncak ayı yolluyorlarmış

ayy oyuncak ayı lafını duyunca çok sevindim koca eşek olduğum halde hala oyuncak peluşlara sarılmadan uyuyamıyorum yurtta yok bari bir tane de gelirse yurtta olsun teşekkürler bilgi için.

ayy oyuncak ayı lafını duyunca çok sevindim koca eşek olduğum halde hala oyuncak peluşlara sarılmadan uyuyamıyorum yurtta yok bari bir tane de gelirse yurtta olsun teşekkürler bilgi için.

benim gibi aynı canım bende çok severim oyuncak peluşları

Oriflame Türkiye ‏@OriflameTurkiye
#KadınOlmayıSeviyorum hashtagi ile mesajını sayfamızdan 10 Mart'a kadar tweet at, seçeceğimiz 20 tweet Ruj kazansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…