Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayy oyuncak ayı lafını duyunca çok sevindim koca eşek olduğum halde hala oyuncak peluşlara sarılmadan uyuyamıyorum yurtta yok bari bir tane de gelirse yurtta olsun teşekkürler bilgi için.
Ben de çok seviyorum peluş oyuncakları oğlum olunca da hiç sıkıntı çekmedim. Benimkileri verdim bir sürü. Ama yine de kıyamadıklarım var onları sakladım:)

o japon bebek bezidir goon muydu neydi 6tlmiş hatta

canım haftanın sonunda mı öğrendin yoksa hemen mail mi geldi? birde 1 kere katılıp mı kazandın bi kaç maillemi denedin?

canım haftanın sonunda mı öğrendin yoksa hemen mail mi geldi? birde 1 kere katılıp mı kazandın bi kaç maillemi denedin?

yok cnm sakın öyle farklı maillerden deneme,onlar aynı adı eliyolardır 1 kere mail adresiyle katıldım her hafta katılıyordum zaten geçen seneden beri bu aya nasipmiş,sen testi çöz mail adresini yaz,katılım formunuda eksiksiz doldur.bu arada benim 2 hafta geçtide yollamadılar hergün molfixi aradım :) sonra yolladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…