Ben de çok seviyorum peluş oyuncakları oğlum olunca da hiç sıkıntı çekmedim. Benimkileri verdim bir sürü. Ama yine de kıyamadıklarım var onları sakladım:)ayy oyuncak ayı lafını duyunca çok sevindim koca eşek olduğum halde hala oyuncak peluşlara sarılmadan uyuyamıyorum yurtta yok bari bir tane de gelirse yurtta olsunteşekkürler bilgi için.
Google a canbebeform yazıp ilk çıkan bağlantıya tıklıyorsunuz. Çıkan formu doldurunca oyuncak ayı yolluyorlarmış
arkadaşlar numune olanların içinde 1-2 yada 2 tane çıkıyor.bir kez bir bez markasıydı hangisi hatırlayamıyorum ama 2 tane bez göndermişti.bide kargo ücreti aldılar,üstüne üstlük kargo kv.gile gitmişti onlar bile kızdılar.sen iste 1 apket bez alırdık değermi filan demişlerdi.o yüzden numunelere pek güvenmeyin.
kızlar buraya üye olun.bende 1 aydır filan üyeyim mailinize anket yolluyolar numuneler filan bedava yolluyolarmış.
ben üyeyim ama hiç bedava numune yollmadıalr bana. onu sanıırm istanbula fln yolluyolr bilmiyorum da tam
Beklenen an geldi! Damlaları Yakala oyununda ikinci haftanın kazananlarını görmek için linke tıklayın!
http://......./SoloKazananlar
Ben buradan 1 Paket bebek bezi kazanmıştım testi çözmüştüm.testi çözen her 20.kişi kazanıyor,aras kargo ile yollamışlardı sizde çözün. Molfix kazandırmaya devam ediyor Not: en üsttekini çözüceksiniz.
o japon bebek bezidir goon muydu neydi 6tlmiş hatta
canım haftanın sonunda mı öğrendin yoksa hemen mail mi geldi? birde 1 kere katılıp mı kazandın bi kaç maillemi denedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?