Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KIZLAR OMO BUGUN KAÇ PUANDA??ben daha 800 olamadımda.bu ayneden böyle oldu.sanki bir video eksik değilmi?_30 puan eksik

ço çok teşekkür edrerim sevaba girdin mesaj atarım gelince

Son düzenleme:
ülker hediye paketim geldi bugün çok kaliteli ürünler koymuşlar etiden daha bonkörler :)

tbr cnm ülkerin hangi yarışmasından 14 şubatta twitterda vardı omu acaba ? o yarışmanın kazananlarını göremedim :44:

bende mng kargo ile benzer şikayeti yaşadım müşteri hizmetlerini aradım sitelerine şikayet yazısı yazdım gönderen firmaya kargo firmasını şikayet ettim firma bana aynı üründen yine gönderdi

bu2300 1900 omopuanı nasıl yapıorlar anlamıormm..ekstra ne yapmak lazmda oluo 900 bıle bırgun kacır yapılmıo anlamadmm

hergün genelde 60 puan veriyor cnm bugün 850 de akşam sistem takılmazsa omolar alınacak

bugüne kadar doğadandan hiç kazanamadım ne twitter ne facebook bi kez twterden kaznmıştım kabul etmediler gerzeleri var galiba bana

aynen twitterda hakkımı yedi fotosunu çekip yolladım müşteri hizmetlerine mail attım ama naptım ettim bizimkilerin hesabından twitterdan kaptım :) ama şimdi adımı biliyor yaa hiçbir yarışmada vermiyor karşılıklı gıcığız

https://twitter.com/collezione

Rica ederim ne demek,bilgilerini sildim aklın kalmasın,bana güvenebilirsin,sevgiler:)

ben şimdi kremi aldım ve süre bitti ekranın ortasında yuvarlak bişey uzun süredir dönüp duruyo bekleyiniz der gibi sizdede öyle oldu mu?
çok mu uzun sürüyor bekleme süresi form çıkacak galiba

ben şimdi kremi aldım ve süre bitti ekranın ortasında yuvarlak bişey uzun süredir dönüp duruyo bekleyiniz der gibi sizdede öyle oldu mu?

Evet form geliyor bekle,hatta bazen bozuk form gelyor kapatma hemen doldurmaya çalış yoğunluktan olyo,anneme doldururken çok zor doldurdum bozuk formdu,resimler formun üstüne gelyo felan

cnm geçen gün aynısı bana oldu kaptım sonra ortada dönüp duruyor bekledim bir süre geçmedi sayfayı yeniledim hakkım gitti

avonu bi türlü alamadım hak da vermiyor neyse olsun mentosum geldi bu arada, inş omo olur bu sefer hiç alamadım şimdiye kadar

sana mesaj attım canım alabilir misin bana da?

yolla kardeş bütün bilgileri tel,face adres,kusra bakma msjını yeni gördüm burdan ayrılma bilgileri atınca ona göre haberdar edeyim msj atamıyorum ben atmıyor

yolla kardeş bütün bilgileri tel,face adres,kusra bakma msjını yeni gördüm burdan ayrılma bilgileri atınca ona göre haberdar edeyim msj atamıyorum ben atmıyor

tamam canım yolladım az önce zaten :)) burdayım ben bütün gün işsizlik işte

tamam canım yolladım az önce zaten :)) burdayım ben bütün gün işsizlik işte

Keşke daha önce gönderseydin canım ya,stokta ürün kalmamış,akşam 00 dan itibaren diyor,ben takip ederim haber ederim,bir de hangi cilt tipine göre belirt canım oldumu.

Keşke daha önce gönderseydin canım ya,stokta ürün kalmamış,akşam 00 dan itibaren diyor,ben takip ederim haber ederim,bir de hangi cilt tipine göre belirt canım oldumu.

21-30 arası canım işte yaşlanma karşıtı için olan herhangi biri olabilir teşekkür ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…