Ah olsa hak olsa ama nerde!!
ben göndermek istiyorum canım ama özelden gönderemiyorum bennasıl olacak??
ço çok teşekkür edrerim sevaba girdin mesaj atarım gelincecanım kazandım formunu dolduryorum,kusra bakma msj atamıyorum atmıyor,kazandın bakarsın formu yollayınca,GÜVENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER,YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU UMARIM ULAŞIR,GELİRSE KREM MSJ ATARSIN KARDEŞ SAOL
ço çok teşekkür edrerim sevaba girdin mesaj atarım gelince
ülker hediye paketim geldi bugün çok kaliteli ürünler koymuşlar etiden daha bonkörler :)
geçen hafta krispy kreme'den kazandığım koli geldi evde yoktum yeğenim almış koliyi. sonra bi açtım kutu boş içinde 6 adet doughnut olması gerekiyordu. Önemsemedim hatayda yaşadığım için belki yolda bozulur diye yollamamışlardır diye düşündüm.
Sonra bugün sayfalarına baktım herkesinki gelmiş. Mesaj attım kendilerine bana doughnutları ve metal kurabiye kutusunu ayrı ayrı kolilerde gönderdiklerini söylediler.
2 koli yani ve 2 kolinin de kargo takip numarasını verdiler baktım ikisi de teslim edildi yazıyor.
ablamlar evdeydi koli geldiği anda kuryenin araçtan tek koli indirdiğine neredeyse yemin ettiler.
Ups kargo ile görüştüm onlar da teslim eden kuryeyi aradılar kurye de 2 koli verdim diyor. İspat da edemiyorum çok saçma bir duruma düştüm. doughnutlar umurumda değil umurumda olsaydı 6 gün içerisinde peşine düşerdim sayfaya yazardım ama bu yaptıkları hiç doğru bir şey değil ya benim önemli bir kolim olsaydı ne olacaktı yine ispat edemeyecektim. Kuryelerle tekrar görüşüp bana döneceklerini söylediler artık kendilerine Afiyet olsun dileklerimi sunacağım.
çünkü o koli bana gelmedi ve ortada da yoksa yemişlerdir.
Cidden canım sıkıldı doughnutun derdinde değilim almadığım bir şeyden dolayı aldığımı söylemelerine bozuldum.
Siz de dikkat edin bundan sonra bu kargocular çok fenalar valla iyice tiksindim.
bu2300 1900 omopuanı nasıl yapıorlar anlamıormm..ekstra ne yapmak lazmda oluo 900 bıle bırgun kacır yapılmıo anlamadmm
bugüne kadar doğadandan hiç kazanamadım ne twitter ne facebook bi kez twterden kaznmıştım kabul etmediler gerzeleri var galiba bana
Rica ederim ne demek,bilgilerini sildim aklın kalmasın,bana güvenebilirsin,sevgiler:)
ben şimdi kremi aldım ve süre bitti ekranın ortasında yuvarlak bişey uzun süredir dönüp duruyo bekleyiniz der gibi sizdede öyle oldu mu?
çok mu uzun sürüyor bekleme süresi form çıkacak galiba
ben şimdi kremi aldım ve süre bitti ekranın ortasında yuvarlak bişey uzun süredir dönüp duruyo bekleyiniz der gibi sizdede öyle oldu mu?
çok mu uzun sürüyor bekleme süresi form çıkacak galiba
Rica ederim ne demek,bilgilerini sildim aklın kalmasın,bana güvenebilirsin,sevgiler:)
sana mesaj attım canım alabilir misin bana da?
yolla kardeş bütün bilgileri tel,face adres,kusra bakma msjını yeni gördüm burdan ayrılma bilgileri atınca ona göre haberdar edeyim msj atamıyorum ben atmıyor
aynı durum avarelikten işte,bi çocuk bi bu oyalıyan,canım yalnız hangi cilt tipine göre istediğni belirtmemişsintamam canım yolladım az önce zaten :)) burdayım ben bütün gün işsizlik işte
tamam canım yolladım az önce zaten :)) burdayım ben bütün gün işsizlik işte
albeni açıklanmışş kazananlar sekmesinden bakabilirsiniz[/QUOTE
Tabiki yokum
hak nasıl alınıyor o kadar uğraştım alamıyorum malesefKeşke daha önce gönderseydin canım ya,stokta ürün kalmamış,akşam 00 dan itibaren diyor,ben takip ederim haber ederim,bir de hangi cilt tipine göre belirt canım oldumu.
Keşke daha önce gönderseydin canım ya,stokta ürün kalmamış,akşam 00 dan itibaren diyor,ben takip ederim haber ederim,bir de hangi cilt tipine göre belirt canım oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?