Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bütün forumdaki arkadaşlara günaydınlarrrrr

benim bu ara pek şansım yok nedense kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim bir doğadan kazandım bir ay oldu gelmedi daha...neyse money club cardın bugünkü kampanyası arkadaşlar katılmak isteyenler için
Fuse Tea 6x330 ml Şeftali Yüzdelik dilimler ise: 400-600-800-1000 olarak düzenlenmiş.Tıkla Kazan bu hafta Facebook sayfasında
ilk 400 kişi yüzde yüz indirim alıyor sonraki 600 kişi yüzde yetmişbeş, sonraki sekiz yüz kişi yüzde elli indirim enson 1000 kişi yüzde yirmibeş indirim alıyor money carda yükleniyor indirim migrostan aldığınızda kartınızdaki bu indirim fiyattan düşüyor...

Son düzenleme:
ttnet müzikten kazandığım sony kulaklık geldi..
kfcden tavuk kazanmışım popolin 3 hafta önce sorusuna doğru cvp veren 50. kişiye çantalı hediye paketi veriodu, ondan da kazandım, annemin evinde şu an..

herkese bol şans diliorum...

Hayırlı Olsun Canım Bana da geldi aynısı Çok Güzel Bir Kulaklık.Çok Sevdim ben.
Herşeye Oluyor. MP3'üme oldu,Telefonuma oldu.

tek kişilik sinema bıletı kazanmışım danettedn kızımlada ne gıderım ya krdsıme verım bari

Money e yetişmek gittikçe zorlaşıyor %50 alabildim bende .

TakaTuka nın cevabını Keen Owyhee Women's olarak buldum ben .

Kızlar yarın istinyepark 19:45 matinesi için dev avcısı jack filmine iki kişilik davetiye kazanmışım. Ben gidemem gidecek olan varsa adını bana özel mesaj atsın onun adını yazdırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…