Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

“Total’de Kazanmak İçin Doğru Yerdesiniz” kampanyamızın ilk çekiliş sonuçları ile 50 TL’lik yakıt kazanan talihlilerimiz belli oldu! Kazananları görmek için:
http://......./16GEO5p
Duygucuğum yoksunuz

slm kızlar bir ara ipin ucunu bir kaçırdım dahada bakasım gelmedi kampanyalara
tekrar bakmaya başlayım bakım önemli bir şeyler var mı?

latteyi ben hala yapamadım arkadaşlar bir yastıkla vurun demiş arkadaş ancak her biri ayrı yerde nasıl olcak...

oyun zaten saniyeli nasıl anlamazsınız ki hızlı hızlı her çıkana vuracaksınız ayrıca oyunda sıralama önemli değil çekilişle kazanacak herkes.

kızlar latte dediğiniz ney?
linkini yazar mısınız?

bir bankadan aşk kitabı kazanmıştık kendi hikayemiz olacaktı hani gelen oldu mu kızlar????

oyun zaten saniyeli nasıl anlamazsınız ki hızlı hızlı her çıkana vuracaksınız ayrıca oyunda sıralama önemli değil çekilişle kazanacak herkes.

onu kastetmedim 90 saniyede istenilen puanı yapamıyorum yetişemiyor forumdan bir arkadaş hepsini birden aynı yastıkla vurun diye yorum yapmış o nasıl olcak onu sordum

kızlar lattenin linkini yazar mısınız? bakalım ben yapabilecek miyim, merak da ettim yani

Tchibo Türkiye
Bugün L4PZ5TY9VCHL9Q hediye kupon kodunu kullanarak, 29.95 TL değerindeki Gitar USB Çubuğu sadece 9.95 TL'ye satın alabilirsiniz. Facebook takipçilerimize özel bu fırsat, ücretsiz kargo kampanyasıyla Tchibo.com.tr'de sizleri bekliyor.

USB Bellek Çubuğu, gitar

bi oyundan bahsediosunuz, oynayan arkadaşlardan link yazar mısınız dedim 2 kere.. kimse oralı olmadı...
çok mu zor?

Yarın @cartedorturkiye Twitter hesabımızda #EnTatliAn yarışmamız başlıyor! Carte d’Or Toz Tatlılar yanınızda, gözünüz Twitter adresimizde olsun! :)

yarışma yarın başlıyor... yarın eklemeyi unuturum die şimdi paylaşayım dedim. http://......./OyrOru

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…