Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bloglara üye olurken mail adresinizi @ diye yazınca istenmeyen kişilerin eline geçiyormuş. Burası yeri mi bilmiyorum ama anlatmak istedim. Blog çekilişlerine katılırken mail adresinizdeki @ yerine (at) yazarsanız mail adresiniz başkalarının eline geçmiyormuş. Daha ayrıntılı bilgi için Mail Adresinizi Bu Şekilde Yazmayın! | Teknobilim

biskremden bende kazanmışım oh be şansım döndü kızlar geçende kerastase den kadınlar günü saç serumuda kazandım.
hepimize bol hediyeli günlerr dilerim

kızlar bi bebek bezi markası üye olan ve bilgilerini güncelleyenlere tavşan gönderiyordu burdan biri de resmini yüklemişti hatırlıyorsanız linkini yazarmısınız bende yapmıştım ama unuttum can bebeydi gibime de geliyor

selamm kızlarr .. uzun süredir süredir ugrayamıyordum .. artık bilgisayarım geldi ve hergün buradayım inş önceeden de sansım yoktu birşey kazanamıyordum simdi acılmıstır umarım birşeyler kazanırım .. forumda vakit geçirmeyi özlemişim ya.. :)

tc istiyor kızlar siz verdiniz mi ? temsilci falan yapmasınlar sonra :S bi bilgisi olan var mı ?

tc yi salla gitsin geçenlerde başka bir ürün için deneme boyu numune gönderimi yapmışlardı çok ama çok minik 1 gr var yok yani kargocuya üzülmüştüm bu sefer istemeyeceğim.temsilci falan yapmazlar merak etme

bu kampanyayı tvde gösterdi 5 ml falan cam krem kutusunda bence isteyin

avon temsilcisiyim tc için korkmayın avon genelde yurtiçi ile çalışır yurtiçi de tcsiz kargo vermez onun için yani tc istemeleri
bir de tcden falan avon sizden habersiz temsilci yapamaz
diğer satış dergileri gibi değil illa evrak doldurup imzalamanız gerekiyor ve bununda istanbula avona gitmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…