Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bu omonun kampanyası hakkında bilgi verir misiniz teşekkürler

Kızlar şu omonun arkadaş davetindende kazanılıyormuş. Kaç tane arkadaşımızı davet edince kazanıyoruz ki belli bir sınır var mı acaba? Yoksa en çok davet eden mi kazanıyor?

kızlar gece yazdım görmeyen varsa morhipodan 100lira ve üstü alışveriş için 15 tl indirim çeki kodu var ben kullanmayacağım kullanacak olan varsa mesajla gönderebilirim...

kod şeklindmiydi çekin canım dün gece kullandım hesabımda 100tl üzeri 40tl vardı birleşiyosa alırdım :s
kızlar şöyle bir kampanya var site güvenlr mi bilemedim ürünün methini çok duydumama daha önce alşveriş yapan var mı buradan pinigo gbi bi site sanırım 1 tl ye hürrem otu https://www.metropanya.com/

Kızlar şu omonun arkadaş davetindende kazanılıyormuş. Kaç tane arkadaşımızı davet edince kazanıyoruz ki belli bir sınır var mı acaba? Yoksa en çok davet eden mi kazanıyor?

Tatlım üç kişi sanırım ama küçücük bir şişe omo göndereceklerdi onu da kimseye yollamamışlar. Ben uğraşmadım ama sen istersen bir dene.

Kızlar albeni açıklanmıştır artık uygulamaya girip kazananlara bakın isterseniz. Bu arada ülker açıklanmış mı ya?

chemcat canım senin ülker içim peynirli tatlar kitanbın geldi mi? twitterdan yazdım ne zaman gönderilir diye ynt vermediler, göndermeyecekler sanki. ya da artık ne zamana Allah bilir.

yok tatlım ya gelmedi hala. Mesaj falan da göndermediler. Bence de yollamayacaklar galiba. Aslında Ülker hiç böyle yapmazdı ama!
Kızlar bu mutlu an ne zamana kadar devam edecek acaba? Bir türlü fırsat bulup foto çekemedim.

4 hafta sürecek canım galiba. İlk çekiliş bugün. Gerçi her hafta 20 kişiye veriyorlar. Şans çok az yani. Açıklanmamış mı hala?

Tekzen kazananlari bana özel mesaj olarak atabilir misiniz telefondan göremiyormda kazananlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…