hepsi şıkkını işaretlemeyin arkadaşlar cvp verdiğinizde kayıt formu çıkması lazım eğer cevap doğruysa.
doğru cevap: panama
ben panama yapınca form çıktı hepsi yapınca form çıkmadı ama googla da arattım ispanyada da var yine de siz bilirsiniz
hepsi şıkkını işaretlemeyin arkadaşlar cvp verdiğinizde kayıt formu çıkması lazım eğer cevap doğruysa.
doğru cevap: panama
ben panama yapınca form çıktı hepsi yapınca form çıkmadı ama googla da arattım ispanyada da var yine de siz bilirsiniz
valla bilmiyorum bende de hepsi yapınca çıkmadı sonra başka hesapta panamada çıktı
baktım varmış ispanyada ama bilmiyom başka bi hesaptan da hepsini denedim yine bu kez form çıktı anlamadım ki
valla bende anlamadım bende araştırdım hepsi yaptım form çıktı paylaştım neden böyle oldu flormar sapıtmış anlaşılan neyse zaten herkesin bir defa katılma hakkı varmış birden fazla katılanların ilk katıldığı baz alıncakmış ben sormuştum böyle cevap gelmiş admin hergece 00,01 yeni soru geliyor 27 martta bitiyormuş..neyse ben kaçar yarın görüşürüz tüm formdaki arkadaşlara iyi geceler...
Kızlar bu albeniye adres vermiş miydik ki? Nasıl gönderiyorlar acaba mail falan mı geliyor?
bugün ilk defa Twiterdan Muhteşem ve Kudretli Oz" özel tasarım çantasını kazandım ama almak için gitsemmi diye düşünüp kaldım Danışmadıki bayanlar resmen azarlamışlar daha önceki kazananları
şubat ayının omoları gelen var mı ayın sonu geldi yok hala
bana da gelmedi, mail falan da gelmedi adres için. orda ki iletişim bilgileri üzerinden mi gönderilecek acaba?
sanırım başta doldurduğumuz iletişim adresine gönderiyorlar çünkü eksiksiz doldurun size ulaşabilmesi için falan diyordu ama çok gecikti...
simalruzgar milupadan kazanmışsın tebrikler canım
evet canım teşekkürler:) bilgilerimi mesaj attım ama hiç cevap gelmedi bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?