Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu arada biskremden kazanan vardı burdada. Mail geldi mi acaba. Eşimin mail adresini kontrol ediyorum gelen giden yok. Biran önce göndersinler yahu taşıncaz. Apartmandakiler alıp yemesin

chemcat canım senin ülker içim peynirli tatlar kitanbın geldi mi? twitterdan yazdım ne zaman gönderilir diye ynt vermediler, göndermeyecekler sanki. ya da artık ne zamana Allah bilir.

arkadaşlar sallama tc kabul etmiyor yapabilen varmı bu şekilde

denedim kabul etmedi, mecburen valdanımınkini yazdım

evet sallama kabul etmiyor.
kaynana mı hahaha çok güldüm

geçenlerde yazmıştım burda ama katılan oldu mu merak ettim elidor sevgimiz karşılıklı kampanyasına....ben saat 10 da gitmiştim yüklenmedi kızkardeşim ve komşum migros açılır açılmaz aldılar yüklendi moneyleri son gün 27 mart şampuana ihtiyacı olan yada herhangi iki elidor alan ilk 500 kişi 25 lira değerinde money kazanıyor tansaş yada migrosta kullanıyorsunuz moneyleri...

Ülker ‏@Ulker

Milli Takımıza Macaristan maçında başarılar. #mutlubiran – RT et, bilet kazanacak 25 çiftten biri ol.

kızlar gece yazdım görmeyen varsa morhipodan 100lira ve üstü alışveriş için 15 tl indirim çeki kodu var ben kullanmayacağım kullanacak olan varsa mesajla gönderebilirim...

Yakınımda migros olsa giderdim ama yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…