Milupada biraz geç gönderiyormuş bilgin olsun. Gelir mutlaka. Dünde bana yineee ilk kaşığım seti gelmiş şaşırdım daha önce gelmişti. Bugün albeniye ve ülkere bakın benim içinde gerçi yokumdur da
milupa 1 hafta içinde göndderiyor canım bana hemen gönderdiler bu arada tebrikler
bakarım canım ama ülker derken ducros mu?
Hem ülker ducros hem de ülkerin kendi facebookunda ülkerle mutlu anın fotoğrafını yükleyen 20 kişiye hediye vardı.
ben katılmadım yaa o nedenle bilmiyormuşum:) tamam cnm 5 e kadar yayınlanırsa yazarım.
tc yi salla gitsin geçenlerde başka bir ürün için deneme boyu numune gönderimi yapmışlardı çok ama çok minik 1 gr var yok yani kargocuya üzülmüştüm bu sefer istemeyeceğim.temsilci falan yapmazlar merak etme
arkadaşlar sallama tc kabul etmiyor yapabilen varmı bu şekilde
denedim kabul etmedi, mecburenvaldanımınkini yazdım
sağol canım, peki faceten mi kazanmıştın sen? bilgilerini mesaj mı attın?
1000 tane o mavilerden alıyosun 1yıldız oluyo 25 yıldız gerek 25 arkadaş 3,5 gün önce baslasan kolaydı ama yarın geceye kadar bitiremezsin..burda çok sordum oynayan varmı diye kimse cvp vermedi çek almakta kolaydı alt limitsiz hemde[/QUOT
oynasamda alamazdım o zaman. Bende onu oynayan hiç kimse yokki 25 kişiyi bulamazdım. Tşk ederim canım.
geçenlerde yazmıştım burda ama katılan oldu mu merak ettim elidor sevgimiz karşılıklı kampanyasına....ben saat 10 da gitmiştim yüklenmedi kızkardeşim ve komşum migros açılır açılmaz aldılar yüklendi moneyleri son gün 27 mart şampuana ihtiyacı olan yada herhangi iki elidor alan ilk 500 kişi 25 lira değerinde money kazanıyor tansaş yada migrosta kullanıyorsunuz moneyleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?