Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

akşam üstü oğlum durmuyodu bazı soruları okumadan yanıtladım. ondan dolayı iptal etmişler. çok uğraşmıştım puan birktirmek için

Ay bu oğlanlar! Benimki de durmadı akşam ben de bir saat uğraştığım bir yarışmayı tamamen yanlış yapmışım. Mail falan atılmıyor mu? Bir atsan belki düzeltirler.

kac cn yaptın kız

aman ben 10000lerdeyim. Çok zor bu.

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M ve Sanal Market mağazalarından, tek seferde 10 TL ve katları tutarında (her 10 TL’ye bir çekiliş hakkı) Vanish Kosla Halı (deterjan) ürününden satın alan Money Club Kart , Money Visa Kart Money Club Kart özelikli (Migros Club Kart, Money Club Paro Kart, Koç Ailem, Money Club & More Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kart sahiplerine çekiliş hakkı verilecektir. Saray Makine Halısı toplam 100 kişiye ikramiye olarak verilecektir.

Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros mağazalarında ve Migros Sanal Marketlerinden Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi üyesi olmuş müşteriler, gün içerisinde tek seferde 30 TL Ariel, Ariel Professional ve Fairy markalı ürünlerden satın alan müşteriler 1 çekiliş hakkı (her 30 TL için 1 çekiliş hakkı) kazanacaktır. Alışverişlerinden önce kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda; kartların kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müşteri hesaplarına aktarılması sağlanmaktadır. İkramiye olarak 50 talihli Uçak Bileti (05.06.2013 - 20.09.2013 tarihleri arasında tek kişilik 1 adet, tarifeli havayolları Ekonomi sınıfı yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti) kazanacaktır

Merhaba arkadaslar elimde 4 tane hediye ceki şifresi var 2 tanesini ben kullandım son kullanma tarihi 4 nisan Hesaplı Bebek Ürünleri Ucuz Chicco Kraft Bebek Ürünleri Bebek Arabaları Oto Koltuğu adresinin şifreleri
Umarım işinizi görür

100 tl lik alısverişe 10 tl indirim şifresi sYpwVk
200 tl lik alışverişe 20 tl indirim şifresi UzpR6X
300 tl lik alışverişe 30 tl indirim şifresi UMUNGn
400 tl lik alışverişe 40 tl indirim şifresi GupsjP

Son düzenleme:
cocacola kırmızı kasa 1 kapak kaç puan bilen varmı markafoniden alışveriş yapacağımda 2o puan 10 tl diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…