Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

her hafta bir yarışma yapacagım 1 ay boyunca haftaya da şeker hamurlu kurabiye gönderecegim 5 kişiye begenip paylasmayı unutmayıııın

bukadarmı olur yaa..daha azönce aklımdan geçtin..uzun süredir görülmüyor dedim ve paylaşımını gördüm..üye oldum ayrıca beğendim hayırlı olsun..

bukadarmı olur yaa..daha azönce aklımdan geçtin..uzun süredir görülmüyor dedim ve paylaşımını gördüm..üye oldum ayrıca beğendim hayırlı olsun..

canım teşekkür ederim koşmaktan vakit yok pek girmeye bende yarısma yapayım dedim begen paylas yaparsanız cok sevinirim her hafta yarısma var 1 ay boyunca haftaya seker hamurlu kurabiye vericemmmmm

şükür doğru yapmışım..nikotinde emindim ama 2. soruda 500 ml mi 300 ml mi ona emin değildim..çünkü 1 yaştan sonra kesin 500 ml yi geçmiycek..sen eminsin değilmi? ben biraz zaman geçti emin olamadımda

Milupanın sitesinde öyle yazıyor

her hafta bir yarışma yapacagım 1 ay boyunca haftaya da şeker hamurlu kurabiye gönderecegim 5 kişiye begenip paylasmayı unutmayıııın

hayırlı olsun şekerim tüm ürünler bir harika görünüyor beğendim üye oldum ve yorumladım hamileyim ve canım çekti :)))))) bol kazançlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…