Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bayılıyorum kendi işini kuran hanımlara. En büyük hayalim benim. Hemen sayfayı beğenip paylaştım. Kadın dayanışması, hemen twitterda da paylaşıyorum sayfanızı. Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Başarılarınız daim olsun inşallah. Bu arada sabah sabah kurabiye ve pasta krizine girdim sayenizde.

maalesef kullanım koşullarını ihlal etmiş olmasından dolayı üyeliği iptal edilen arkadaşın oldu ve bu sebeple daha fazla davetiye göndermene müsaade edemiyorum
yazıyor sayfamda

bifincandan davet gönderemiyorum kızlar kusura bakmayın

Kızlar beni OkeyClbdan aramadılar.. Saat kazanmıştım hala ne gelen var ne giden.. Üstelik mesajlarımada cevap vermediler..

Kızlar beni OkeyClbdan aramadılar.. Saat kazanmıştım hala ne gelen var ne giden.. Üstelik mesajlarımada cevap vermediler..

aşk saati mi canım..bende en son hafta kazandım..beni 2 kere aradılar yazılcak isimleri sormak için..ayrıca saatim de geleli 2 haftayı geçmiştir..sen onlara ulaşmaya çalış..

Sudenaz senin eşine miydi totalden kart gelmişti demi. İstanbul dağıtım pazarlamadan mı gelmişti acaba. Aras kargo geldi dün. O kargoyu getirmemişler şubede bırakmışlar kağıtta istanbul dağıtım pazarlama yazıyordu geldiği yer.

şimdi tekrar baktımda dediğin yerden değil...direk total den geldi zarf içinde..

şimdi tekrar baktımda dediğin yerden değil...direk total den geldi zarf içinde..

Hıı anladım canım ya sanırım bu gelen biskrem. Taşıyoruz diye eşimin iş adresine göndermelerini istemiştim. Bizim ordaki kargoya gelmiş ordanda sevk etmişler. Puufff dedik onlara 1 nisandan sonra yokuz diye bi de:S

BENDE ONDAN KAZANMIŞIM NASIL BARİ İYİMİ?
bide cartodre dan kazanmışım adres vermişmiydik :)

valla canım cildime aşırı koyu bir renk yolladıkları için kullanamadım

mahmure 5 gün içinde ulaşmayanlar yerine yeniden kişi belirlenecek demiş ama nereden ulaşacağız anlamadım. mail attım dönen olmadı

benimde fikri mühimden ballı bademli nesfitim bir nesfit tabağı 10 tane yüzde elli indirimli kuponu geldi...

mahmurenin dükkanından kazanan arkadaşlar geri bildirimle ilgili bana böyle mesaj geldi sormuştum nereye göndereceğiz diye..

Sevgili Üyemiz,
İsim, soyisim ve adres bilgilerinizi, kampanyamıza katıldığınız e-posta adresinden kampanya@dijisos.com adresine göndermenizi rica ederiz.

Hatırlatma: 5 gün içinde adresini iletmeyen üyelerimiz kazananlar listesinden çıkartılacaktır.

Son düzenleme:

kazanınca adres yazmıştık tekrar mı göndermemiz gerekiyormuş ?

pardon kızlar yanlış yazmışım yarışmalara katıla katıla karıştırdım mahmurenin dükkanın cevabı arkadaşlar o mahmurenin dükkanından kazananlar tekrar adres yollayacaklarmış

mahmurenin dükkanından kazanan arkadaşlar geri bildirimle ilgili bana böyle mesaj geldi sormuştum nereye göndereceğiz diye..

Sevgili Üyemiz,
İsim, soyisim ve adres bilgilerinizi, kampanyamıza katıldığınız e-posta adresinden kampanya@dijisos.com adresine göndermenizi rica ederiz.

Hatırlatma: 5 gün içinde adresini iletmeyen üyelerimiz kazananlar listesinden çıkartılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…