kızlar selam dükkanımı actım ve bir yarısma yapmak farz oldu face sayfamızı begenip sitemize üye olan 5 kişiye el yapımı cikolatalarımdan göndericem https://www.facebook.com/#!/swisscikolata yı begenin paylaşın ve Swiss çikolata izmir makaron dökme çikolata Alsancak - İzmir internetten çikolata ev yapımı kurabiye butik kurabiye ev yapımı pasta isveç çikolatası aradığınız lezzet a üye olun haydiiiii yarısma 2 nisanda sona erecekk
katılım çokluguna göre 5 kişiye daha hediye yollayabilirim
bende 10 sn amaa lısteye gıremedmm
cocacola kırmızı kasa 1 kapak kaç puan bilen varmı markafoniden alışveriş yapacağımda 2o puan 10 tl diyor
Kızlar beni OkeyClbdan aramadılar.. Saat kazanmıştım hala ne gelen var ne giden.. Üstelik mesajlarımada cevap vermediler..
Sudenaz senin eşine miydi totalden kart gelmişti demi. İstanbul dağıtım pazarlamadan mı gelmişti acaba. Aras kargo geldi dün. O kargoyu getirmemişler şubede bırakmışlar kağıtta istanbul dağıtım pazarlama yazıyordu geldiği yer.
teşekkürler azmış puanı3 puan yanlış hatırlamıyorsam
şimdi tekrar baktımda dediğin yerden değil...direk total den geldi zarf içinde..
BENDE ONDAN KAZANMIŞIM NASIL BARİ İYİMİ?
bide cartodre dan kazanmışım adres vermişmiydik :)
hürriyet aileden kazanan arkadaşlar geri bildirimle ilgili bana böyle mesaj geldi sormuştum nereye göndereceğiz diye..
Sevgili Üyemiz,
İsim, soyisim ve adres bilgilerinizi, kampanyamıza katıldığınız e-posta adresinden kampanya@dijisos.com adresine göndermenizi rica ederiz.
Hatırlatma: 5 gün içinde adresini iletmeyen üyelerimiz kazananlar listesinden çıkartılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?