Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekzen Kazandırıyor

Böyle bir şey buldum ama mail adresi kabul etmiyor ya

farklı bir tarayıcıdan dene. Katılmıştım ben buna. Bir de çerezleri silip dene.

aynen eşimmn maılıylede denedm olmuo...böle bılındık fırmaların bunu yapması utanc verıcı kınıormm ınsanları kandırıorlarr resmenn

kızlar benim oldu,kabul etti yani..maile doğrulama linki geldi,tamamladım..
bence farklı adresle deneyin

hürriyet aileden ıslak mendillerim dün geldi..tekrar adres falan vermedim...

hürriyet aileden benimde geldi ıslak mendilim yanlış yazmışım mahmurenin dükkanına adres gönderilecek düzelttim mesajımı kazananlar göndermeyi unutmasın beş gün içinde geri dönüş yapmayanlar kazananlar listesinden çıkarılacaklarmış

Son düzenleme:
pardon kızlar yanlış yazmışım yarışmalara katıla katıla karıştırdım mahmurenin dükkanın cevabı arkadaşlar o mahmurenin dükkanından kazananlar tekrar adres yollayacaklarmış

ben de hemen atladım, diğer yazıları okumadan mail attım, hürriyet aileden mendil kazandım diye:)
sonra okumaya devam edince mahmurenin adresiymiş:)
tekrardan kusura bakmayın maili attım, kazanmış olsaydım keşke:)

kızlar demin yurtiçi kargo geldi aslında beklediğim bişey yoktu..bide baktım ki omo dan gelmiş..içinde bir tane futbol topu ve 1 palet suluboya..şaşırdım..sanırım omonun atölyesine 1 foto eklemiştim ordan olsa gerek. ama yarışmanın kurallarında tüm görevlere resim eklemek gerekiyordu.ben sadece 1 göreve eklemiştim..sonrada bırakıverdim ama kabul olmuş hayret topumda çok güzelmiş

çok acil bifincan daveti lazımmm kızlar yok mu gönderebilecek olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…