Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar, çok özel mesaj geldiği için hepsine cevap yazamıyorum.
Bugünlük davet hakkım bitti. Adres gönderenlere ilk fırsatta davetiye göndereceğim.

benimde 3200 puan var ama sadeyim hediye alamıyorum ortaya şekerliye çokmu zor geçiliyo

Hoşgeldin hediyesi gelincede diğer hediyeyi talep edemiyorsun gelen hediyeyle ilgili sana soru soracaklar ki onun içinde ben 15 gün bekledim büyük ihtimal sizinde öyle olur

benimde 3200 puan var ama sadeyim hediye alamıyorum ortaya şekerliye çokmu zor geçiliyo

Dereceler çok zor atlanmıyor bifincan üyelerinin haftalık cevapladığı soruların ortalaması alınıyor sanırım sitede öyle yazıyor bu hafta 35 fi mesela yani 35 soru

TAVSİYE KANALIna üye olan var mı?
Ben üye oldum ama henüz hiç katılamadım.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
Yorum yazmak istiyorum ama yazamıyorum.
Mail falan mı gelecek acaba.

bana hiçbir mesaj gelmedi ya bu deneme ürünlerini sadece istanbul ve çevresine mi gönderiyorlar? fikrimühim fln?

TAVSİYE KANALIna üye olan var mı?
Ben üye oldum ama henüz hiç katılamadım.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
Yorum yazmak istiyorum ama yazamıyorum.
Mail falan mı gelecek acaba.

canmım perşembe üye oldum cumartesi ürün deneme için mail gönderdiler..ist.da olan arkadaşlarım var onlarada mail gelmemiş..belki farklı zamanda farklı ürün için mail göndereceklerdir..
daha önce yorum yapmayı denememiştim ama mailden sonra yorum yaptım

canım sen davet yollayabiliyorsan bana yollar mısın?

kızlar bu markafoni kargo bedava kodu nasıl alınıyor? bana örn 75 de 15 indirim vs geliyor ama kargo bedavam yok isteyen olursa değişebiliriz

kızlar tavsiye kanalına nerden üye yapabiliyorduk ben 3 kişi üye yaptım ama unuttum..yada üye yapılan bölüm kaldırıldımıki

canım sen davet yollayabiliyorsan bana yollar mısın?

canım senin paylaşımını görmeden üsttekini yazmıştım..çünkü bi arkadaş daha bekliyor..ama davet bölümünü göremiyorum bulamıyorum..bugün kafamda pek iyi değil ya ondan göremiyorum ya kaldırıldı...bulursam seni haberdar ederim..

tamam canım umarım bulursun haberini bekliorum..

tamam canım umarım bulursun haberini bekliorum..

sanırım ben bugün giriş yapamaıyorum..hatta mail attım..çünkü giriş yaptığımda ismim çıkıyordu ayrıca yorumda yapıyordum davet bölümüde görülüyordu ama bugün hiçbirini yapamıyorum

Kızlar Albeni 5. hafta kazananlarındanım. Aramızda varmı albeni kazanan? Adres bilgisi yollamışmıydık ne zaman gönderecekler acaba?:26:

tavsiye meleği çok iyi aslında :) fikrimühime sinir oldum hiç bişey gelmedi bana ordan bu zamana kadar

tavsiye meleği çok iyi aslında :) fikrimühime sinir oldum hiç bişey gelmedi bana ordan bu zamana kadar

bencde ben 1 yıldır fikrimühime üyeyim hiç bişey gelmedi..mail dahi :) ama tavsiye kanalı hemen gönderdi.ama bugün giremedim nedense..sen girebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…