tavsiye kanalına üye oldum ürün gelirken mesaj geldi mi acaba tavsiye kanalında yapmam gereken birşey var mı ?bencde ben 1 yıldır fikrimühime üyeyim hiç bişey gelmedi..mail dahi :) ama tavsiye kanalı hemen gönderdi.ama bugün giremedim nedense..sen girebildinmi
tavsiye kanalına üye oldum ürün gelirken mesaj geldi mi acaba tavsiye kanalında yapmam gereken birşey var mı ?
Hoşgeldin hediyesi gelincede diğer hediyeyi talep edemiyorsun gelen hediyeyle ilgili sana soru soracaklar ki onun içinde ben 15 gün bekledim büyük ihtimal sizinde öyle olur
Dereceler çok zor atlanmıyor bifincan üyelerinin haftalık cevapladığı soruların ortalaması alınıyor sanırım sitede öyle yazıyor bu hafta 35 fi mesela yani 35 soru
merhaba hoşgeldin hediyesi ne ben çok merak ettim yeni üye oldum :)
Bifincan daveti gönderebilecek olan var mı
bencde ben 1 yıldır fikrimühime üyeyim hiç bişey gelmedi..mail dahi :) ama tavsiye kanalı hemen gönderdi.ama bugün giremedim nedense..sen girebildinmi
teşekkürler kazanmış olmama sevndmyiyenime hediye biriktiriyorum ıslak mendil,pişik kremi ve bezi oldu mayısa kadar yine bişiler kazansam
Arkadaşlar elinde annelütfen sitesininde geçerli çeki olan varmı lütfen çok lazım
Canım 850 sanırım fransanın kodu bu tarz numaralar açılınca sana para yazan ve karşı tarafa para kazandıran numaralar. Açmadığın iyi olmuş bir daha ararsa yine açma. Bana da sık sık oluyor bu tarz aramalar çok fazla yarışmaya katıldığımız için her yere numaramızı yazıyoruz ve bazı programlar yardımıyla numaralarımızı alabiliyor kötü niyetli insanlar. Benim iki numaram var birisi özel birisi yarışma numarası.kızlar bu hürriyetin kadınlar günü hediyeleri ne zaman gönderilecek bilen var mı? dün tuhaf bi numara aradı açmaya korktum (2 kez aramış) sonra aklıma geldi acaba hediye için onlr mı aradı diye canım sıkıldıinşallah öyle değildir numarayı tekrar arayamıyorum da 850 ile başlıyordu numara
0 850 telefon alan kodu bireysel ve kurumsal kullanıma açık nomadik numaralardır. Nomadik numara diğer bir anlamıyla göçebe numara herhangi bir şehrin telefon alan koduna bağımlı olmaksızın her ilde kullanılabilen ve her ile taşınabilen sabit telefon numarasıdır.
850 kodu ile başlayan telefon numaraları BTK tarafından ilgili telekomünikasyon şirketlerine tahsis edilmektedir. Bu şirketler ise kurumsal ve bireysel müşterilerine bu numaraları kullanıma açmaktadır.
örneğin....Anadolu Sigortanın Yeni Hizmet ve Hasar İşlemleri Hattı: 0850 7 24 0850
0850 222 4 888 Alo Asya
0850 222 0 333 Garanti Bankası
0850 252 40 00 Hepsiburada.com (D-Market)
artık birçok büyük firma numara 0800 ücretsiz hatlar yerine bu numaraları tercih ediyor müşteriler 0800 gibi ücretsiz zannedip arıyorlar 0800 tek farkı ücrete tabi olması...
Sağol canım bilgilendirme için ben de araştırmıştım bir kaç kişiyi daha böyle arayan olmuş onlar demişti bana da. Demek ki korkacak bişi yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?