Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar birşey sorucam size. Bende bu ay ilk defa omoyu takip ediyorum. Mesela 900 puana gelince katılmayı bıraksam olur mu? Yani sadece şu omo paketini istiyorum. Bir de hangi gün bekliyorsunuz omoyu hediye almak için?

bizim mutfak kazananları açıklanmış

30 kişi çok az ya. Bari 100 kişiye falan verselerdi. Ülker amma cimri. Ülker ducros 20 kişi ,bizim mutfak 30 ,mutlu an paketi 20, coco pops 10 kişiydi. Special K da da 17 kişiye mi ne verdiler. Bir albeniyle biskremi fazla veriyorlar.

Son düzenleme:
Dove Men+ Care deodorantlarında parfümün açığa çıkmasını ve gün boyunca etkin kalmasını sağlayan, daha uzun süre kendinizi temiz ve zinde hissettiren parfüm kapsüllerinin adı nedir?

sitede böyle bilgi var

ENCAPS FORMÜLÜ SAYESİNDE TEMİZLİK & FERAHLIK KOKUSUNUN DAHA UZUN SÜRE KALICI OLMASINI SAĞLAR.

aynen katılıyorum sana arkadaşım albeni çok veriyor o da bana vermiyor bir türlü hem eşimin hesabından hem kendi hesabımdan deneedim olmadı bakalım son hafta son şans...biskremede katılmadım...

bizim de yine yokum zaten yemiyorum diye mi çıkmıyor ya! Yine de yemem ben mis gibi kendim yaparım çorbamı.

Bolca hindiden yemek kitabı gelmiş. 1 saat içinde 2. kargom olunca mahalleli bön bön bakıyo Mahalle baskısı yaşıyorum

arkadaşlar aras kargodan aradılar bir paketiniz var dediler adresi istediler ne olduğunu bilmiyorum ne kazandığımı nasıl anlarım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…