Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hürriyet aıleden erdeyse son anlarda kazanmıstım..oyuzden gelmedı benmkı daha..tarıhe göre yolluolarms burdan bırı demıstı hatırlamıorm..ben 15 ınde kazandm daha gelmedı anlıcanz

sağol canım evet bide hamilelikde üsdüne binince bunalıma girdim ya halime gülüyorum yaaa olurum herhal bende bi ara çağran olur

hayırlı olsun ikinciye hamilesin herhalde...ay benim çok zor geçmişti birde prematüre doğdu 33 haftalık korkuyorum hamilelikten Allah yardımcın olsun canım kızında biran önce sağlığına kavuşur inşallah...

sağol tatlım evet 2.ciye hamişim kızım 8 aylık çook şukur iyi oldu bende daha 3 aylık hamileyim bakalım ard arda ikiz gibi buyucekler artık :)

ben de o sanıyordum ama o money club kartı
tavsiye melekleri money visa kart istiyor

canım ben annem adına tencere kazandım farklı adres verdim ismim çıktı kazananlarda ama gelmedi daha

bu arada evet son günlerde kazanmıştım bende
ilk günlerde kazandığım mendil geldi sadece

Son düzenleme:
Kızlar az önce Avon dan A New Vıtale deneme boy kremi geldi yurt içi kargoyla geliyor bilginize:)

ben de o sanıyordum ama o money club kartı
tavsiye melekleri money visa kart istiyor

canım mesajından sonra inceledim dikkatlı bakarsan money kart numarası diyor altındaki görselde money vısa var Money Visa kartın varsa yukarıdaki alana kart numaranın ilk 6 hanesini ve MIN numaranı bitişik olarak girmelisin.numaraları farklı oludu için onu görselde vermiş oraya hangi kartın varsa oonu yaz benim money kartım var onu girdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…