ya kızlar allah aşkına biri bana hurrıyet aileye nasıl kayıt olacagımızı söylesın lınk verılmiş ama kayıt ol yazmıyo nerden olcaz
ben dün kazanmışım maille dönüş yapmışlar ardaarda hızlıca atın kızlar mail hergün oluomuş
ya kızlar allah aşkına biri bana hurrıyet aileye nasıl kayıt olacagımızı söylesın lınk verılmiş ama kayıt ol yazmıyo nerden olcaz
cnm onun kampanyası cokdan bittiii .o kadınlar gunune ozel ılk 20 gundu ..hedıyeler dagıtıma gectı ondn yanlıs anlamıssınzz
Bir daha sorulara cevap yazmıycam hep yanlış yazıyorum ben.Kusura bakmayın kızlar
tamamda devamlı olan,başka kampanyalar yapılan bi site değil mi? yani sırf o kampanyayı demiyorum,başka kampanyada olmuyo mu dönem dönem?
tamamda devamlı olan,başka kampanyalar yapılan bi site değil mi? yani sırf o kampanyayı demiyorum,başka kampanyada olmuyo mu dönem dönem?
ben de cevabı senden çalıp kontrol etmeden 3 adresten yolladım canım :))))) ellerimize sağlık .. kabahat bakıp kontrol etmeden yollayanda bize kısmet değilmiş demek ki
o günden sonra bır daha olmadı cnm..ama üye ol maille geliyor ztn kampanya olunca ..üyede şurdan oluo hürriyetaile ye gir sağ en üstte hürriyet dünyasına katıl var ..
biskremde illaki fotomu yollamamız lazım ben fotomu yollamak istemediğim için katılamıyom maalesef..
vuuuuv muhteşem olmuşşş bu pakeeet yahu,harika görünüyo... enfesssçok istemiştim ama çıkmadı bana
banada cıkmadı devam edermıkı yarısma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?