Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ama her hafta 3 oy verme hakkınız var bu hafta da devam ediyor eğer hala oy vermediyseniz

ben de cevabı senden çalıp kontrol etmeden 3 adresten yolladım canım :))))) ellerimize sağlık .. kabahat bakıp kontrol etmeden yollayanda bize kısmet değilmiş demek ki

sen 3 mailden yollamışsın ama mail attığında İP adresin görünüyo bunu da biliyo musun? böyle yaparak olan şansınızı da yoketmiş oluyorsunuz haberiniz olsun.

Tavsiye kanalından mail gelmiş.
Kuponları kullanmak için migrosa giden bazı arkadaşlar kullanamamış.
Sorun giderilene kadar bekleyin diyor

banada dimes geldi iyiki terem yağ gelmedi 1 kere almıştım çok kötü tadı

sanırım teremyağ gönderilene dimes yok dimese terem yağ ama zaten paketten tek teremmyağ çıkmıyor mutfak önlüğü yemek kitabı 3 tane tarif defteri 3de yağ kuponu..bende birkaç yıl önce almıştım banamı bozuk geldi ne çok tuhaf rengi vardı..bakalım bu sefer nasıl olucaklar..

yukarıdan aşağı kelime kelime yazıyorum anlarsın bu şekilde

kabak rendelenir
sıvıyağ
pembeleştirilir
içine
karışıma özen
yoğun kıvam
teksüt rendelenir
bulanarak

bende teşekkür ederim

Arkadaşlar money kart olmadan tavsiye kanalından ürün isteyemiyor muyuz?

canım sanırım her kampanya için değil ama bazı kampanyalarda mutlaka olması gerekiyormuş..benimde daha önceki iptal olmuştu yenisini aldım dün..

Arkadaşlar sencebence'ye üye olmuştum. ara ara girip anketlere katılıyordum. 17.000 puanım olmuş istersem 3 tane tişört alabiliyorum ama ben biraz daha bekleyip hepsiburada çeki alacağım. Sizde üye olun isteyen varsa davetiye gönderebilirim.

dov man kazandım kızlar :) adres ve beden bilgisi istiyor
beden için eşimin bedenini vericem dimi hehehehe
bide L -M gibimi yoksa 40- 42 gibimi istiyorlar acep

bana yolla istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…