Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende isterem

dov man kazandım kızlar :) adres ve beden bilgisi istiyor
beden için eşimin bedenini vericem dimi hehehehe
bide L -M gibimi yoksa 40- 42 gibimi istiyorlar acep

tebrikler canım güle güle kullanın sen ne yapmıştın cevabı ben hiç araştırmadan chemcatın cevabını yazdım olmadı bu seferlik...

arkadaşlar geçenlerde hürriyet aileden gelen watsons sepetinde neler olduğunu sormuştunuz..el kremi,dudak balsamı,lif,yüz yıkama jeli,birer tane ıslak ve kuru mendil,duş jeli hepsi çok işime yaradı severek kullanmaya başladım..ayrıca bugün 1 yıllık orkid kazamıştım o da geldi 18 tane koymuşlar baya bonkör davranmışlar

ben de cevabı senden çalıp kontrol etmeden 3 adresten yolladım canım :))))) ellerimize sağlık .. kabahat bakıp kontrol etmeden yollayanda bize kısmet değilmiş demek ki

Çok özür ama şöyle birşey var yarışmaya birden fazla cevap gönderebiliyorsunuz sanırım çünkü 2-3 cevap yollayıp kazananlar olmuş. Yani bir tane yolladık diye bırakmamak gerek. Günde 50 yarışma bir bebek twitter face derken kafa uçuyor benim işte.:2::2:

albeni 6.haftada varmış bıtmemıs kızlar..hatta 8 nısanda acıklancakmıs. inş şimdi kazanırım :))

Benim de albenilerim, bifincan ilk hediyem geldi. Ama bu bifincan gönderirken iphoneumu koymayı unutmuş. Napcam ayol ben veri depolama şeysini. Bari acele tarafından bi iphone kazanayım da bi işe yarasın.

Benim de albenilerim, bifincan ilk hediyem geldi. Ama bu bifincan gönderirken iphoneumu koymayı unutmuş. Napcam ayol ben veri depolama şeysini. Bari acele tarafından bi iphone kazanayım da bi işe yarasın.

bifincan yollarmısın.çakallık yok bendeee vallaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…