Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

albeni 6.haftada varmış bıtmemıs kızlar..hatta 8 nısanda acıklancakmıs. inş şimdi kazanırım :))

evet var 6. hafta çünkü ben katıldığımda 5. haftanın kazananları bile belliydi bişey sorcam sadece desteklediğimiz kişiler kazanıncamı bizde kazanıyoz çunku ben sadece destekledım başkda benı yonlendırmedıler cvp verırmısınız

BENDE BILMIORM CNM 3 KISIDEN FAZLA DESTEKLENmıyor onu bılıor..kazanan bırı yorum yazar bızee herhalde

afıyet olsun inş bende ilk hedıyemı albenıyle kazanırım numunelikler istedım okadar o da gelirmı gelmezmı tartışılır yoksa bılıyorum yarışmalardan kazanamıyacagımı offf

anlamadığım şu destekledık bittimi gelirse gelir öylemı

bende kazanamadım,her hafta aynı kişilere sülale boyu dağıttığından bize sıra gelmiyorki her hafta 3 destek hakkı veriliyor gerisi şansa ya sülale boyu kazanırsınız yada hiç .. numune ürünlerden depend,rozi,tena var oradan isteyebilirsiniz..

rozıden ıstedım cnm da diğerlerınıde isteyeyım ayrıca doğru söyluyon gelınce sulalene kadar gelıyo ama gelmeyınce gelmıyo işte kesın benm numunelikler bıle gelmez bide bişey sorcam destekledığımız kışıler ın hepsı kazanıncamı hedıye geliyo

Tavsiye meleginden teremyag onlugum ve kuponlarim geldi cok sevindim tesekkurler kizlar sayenizde oldu bi fincan uyeligi yaparsaniz cok sevinicem laptopa goz koydum hedefim onu almak lutfen yardimci olun

desteklerimize göremi çıkıyor cnm bilmiyorum belki onunda vardır bir hilesi depend sadece bir adrese bir tane gönderim yapıyor diğer tena,rozi gelir buradanda çok kişiye geldi merak etme

afıyet olsun inş bende ilk hedıyemı albenıyle kazanırım numunelikler istedım okadar o da gelirmı gelmezmı tartışılır yoksa bılıyorum yarışmalardan kazanamıyacagımı offf

albeniden beş hafta hem kendi hesabımdan hem eşimin adına katıldım birşey yok tam olarak bende bilmiyorum ama genelde en çok desteklenenleri tıkladım şartlarda öyle birşey yazmıyor...ayrıca herobaby numune gönderiyor üye olunca ancak 4 ile 12. aylar arasında olan annelerimize numune gönderimi yapıyor onun dışındakilere yapmıyor ayrıca hipp bebeğe üye olmuştum bir ay sonra felan geldi organik meyve püresi bisküvi iki tane bitki çayı mama kaşığı olan zengin bir paket gönderdiler sanada gönderirler merak etme canım

yeniden bakayım canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…