- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
sencebence ye bende davet edebilirim arkadaşlar:) aklınızda bulunsun
Ya böyle demeyinnn çok üzülüyorummmmm
posta kutun dolu şekerim
albeni 6.haftada varmış bıtmemıs kızlar..hatta 8 nısanda acıklancakmıs. inş şimdi kazanırım :))
evet var 6. hafta çünkü ben katıldığımda 5. haftanın kazananları bile belliydi bişey sorcam sadece desteklediğimiz kişiler kazanıncamı bizde kazanıyoz çunku ben sadece destekledım başkda benı yonlendırmedıler cvp verırmısınız
tbr afiyetle yiyin ,,albeni hoş güzel ama çekiliş yapan kimse millete sülalece dağıtmış hatta aynı kişi başka haftada kazanmış adresleri kontrol etmiyor sanırım hiç adaletli çekiliş yapmıyor ??
https://twitter.com/FIKRIMUHIM
tbr afiyetle yiyin ,,albeni hoş güzel ama çekiliş yapan kimse millete sülalece dağıtmış hatta aynı kişi başka haftada kazanmış adresleri kontrol etmiyor sanırım hiç adaletli çekiliş yapmıyor ??
https://twitter.com/FIKRIMUHIM
anlamadığım şu destekledık bittimi gelirse gelir öylemı
bende kazanamadım,her hafta aynı kişilere sülale boyu dağıttığından bize sıra gelmiyorkiher hafta 3 destek hakkı veriliyor gerisi şansa ya sülale boyu kazanırsınız yada hiç .. numune ürünlerden depend,rozi,tena var oradan isteyebilirsiniz..
rozıden ıstedım cnm da diğerlerınıde isteyeyım ayrıca doğru söyluyon gelınce sulalene kadar gelıyo ama gelmeyınce gelmıyo işte kesın benm numunelikler bıle gelmez bide bişey sorcam destekledığımız kışıler ın hepsı kazanıncamı hedıye geliyo
afıyet olsun inş bende ilk hedıyemı albenıyle kazanırım numunelikler istedım okadar o da gelirmı gelmezmı tartışılır yoksa bılıyorum yarışmalardan kazanamıyacagımı offf
Tavsiye meleginden teremyag onlugum ve kuponlarim geldi cok sevindim tesekkurler kizlar sayenizde oldu bi fincan uyeligi yaparsaniz cok sevinicem laptopa goz koydum hedefim onu almak lutfen yardimci olun[/QUOT
teremyağını güle güle kullan canım bana dimes kampanyasına davet yolladılar ama hala gelmedi ayrıca ist oturanlara sadece teremyağ gönderdiklerini okudum doğru mu?bifincana gelince bende yeni üyeyim yirmi gün sonra davet hakkı kazancam yalnız ben sadece bir kişinin laptop aldığını okudum onun dışında yüksek puan alanları basit nedenlerle hep atmışlar siteden oyüzden hediye hakkım geldiğinde ürünleri alıp filerimi yanı puanlarımı değerlendircem okadar uğraşıp yüksek puan alıp atılırsam üzülürüm
canım mesajından sonra inceledim dikkatlı bakarsan money kart numarası diyor altındaki görselde money vısa var Money Visa kartın varsa yukarıdaki alana kart numaranın ilk 6 hanesini ve MIN numaranı bitişik olarak girmelisin.numaraları farklı oludu için onu görselde vermiş oraya hangi kartın varsa oonu yaz benim money kartım var onu girdim...
güle güle kullanın bende kazanmayı çok istemiştim olmadı ama o kadar gönülden istemişim ki haftasonu pembe rengi evhediyesi olarak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?