Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı aileden birkaç kişiyle katılınabilir şansını deneyecek tabii gerçek kişi olmak kaydıyla ..ama özellikle aynı kişilere çıkması adaletsizce buluyorum yaa aynı adrese bir gönderim şartı koyacak,yada herkese adaletli olacak şekilde dağıtacak ben herkesin kazanmasından yanayım aynı haneye 3-5 kez çıkacağına başka ailerledede çoluk çocuk var onlarda sevinsin

Son düzenleme:
İş BankasıKampanyası:Kampanyaya katılmak için cep telefonunuzun mesaj bölümüne “POSNİSAN” yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaranızla birlikte 4402’ye gönderin, 3D Full HD LED TV, IPAD 3 32 GB 4G+WİFİ ya da Navking Navigasyon cihazı ödüllerinden birine sahip olma hakkı kazanın!
Ödüller
[TABLE="width: 100%"]
[TR="bgcolor: #F5F9FE"]
[TD="class: TblList01, width: 13%, align: right"]5 adet [/TD]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Samsung 46ES7000 3D Full HD Led TV[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #F5F9FE"]
[TD="class: TblList01, width: 13%, align: right"]5 adet [/TD]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Apple iPad 3 32 GB WİFİ+4G(Beyaz)[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E3F0FF"]
[TD="class: TblList01, width: 13%, align: right"]50 adet [/TD]
[TD="class: TblList01, width: 87%"]Navking VT-500 5.0 Navigasyon Cihazı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar böyle şeyleri boşverin fazla kafaya takmayın. Sonra sinir olursunuz. Sonuçta çekiliş yapmışlar onlara çıkmış. Bu yarışmalarda daha neler neler dönüyor bir bilseniz.Siz fazla derininde değilsiniz işin içine girseniz iyice sinirlenirsiniz. O yüzden çıkan çıkar gerisini boşverin. Çıkmazsa sinir olmayın şans deyip geçin. Benden size nacizane bir tavsiye.Eğlenmenize bakın siz.

öylede cnm benim sitemim firmalara saçma sapan çekiliş yapıyorlar adaletsizliği sevmiyorum ,çok şükür çalışıyorum onu kendimde alabilirim çikolatasındada değilim şansına çıkan çıkar ,bende yarışmalardan çok şükür az çok birşeyler kazandım geçen hafta 9 kargo bekliyordum mesela biz burada devede kulağız takaslar fake adresler neler dönüyor bende farkındayın tek ipad mini kazanamadım onu bekliyorum birtek ona şansım yok

tebrikler bende beş altı maille katıldım ama olmadı 20 mesajları yollarken isim yazıyormusunuz yoksa isimsizmi yolluyorsunuz

Ay ben de ipad ve iphone istiyorum ya! Onlar da çekilişle ve benim çekilişlerde hiç şansım yok. Evet adaletsizlik oluyor bazen ama hepsine kızmaya kalkınca birden sinir küpü oluyor insan. O yüzden boşverdim ben. Bi ara herkese çatıyordum.
https://www.facebook.com/cikolataligofret/app_208604359277990

tebrikler bende beş altı maille katıldım ama olmadı 20 mesajları yollarken isim yazıyormusunuz yoksa isimsizmi yolluyorsunuz

Yok 5-6 maille kazanman zor ben tek maille ardarda gönderdim. Hiçbir şey yazmadım sadece cevabı yazdım gönderdim. 5-6 mail olunca vakit kaybediyorsun hepsine girmek için ondan olmamıştır ama ardarda gönderince oldu benim.

yöntemi öğrendik darısı başımıza doveman yarışma saati 16.00 mı kaçta soruyor soruyu haftaiçi çalıştığım için yakalayamıyorum yarında varmış sanırım ?

ben bir kere gönderdim kazandımmı diye bekliyorum bide yarın bende dediğin gibi deneyeyim.

bende aynı şekilde kazandım geldi bile hediyem dove ürünleri seyahat boyu küçük yani bir sabun nromal boy 2 boxer biir kısa kollu atlet tişört benzeri bişey bir çift çorap vardı içinde

bende aynı şekilde kazandım geldi bile hediyem dove ürünleri seyahat boyu küçük yani bir sabun nromal boy 2 boxer biir kısa kollu atlet tişört benzeri bişey bir çift çorap vardı içinde

güle güle kullan canım.. peki bu yarışma her gün oluyor mu? bide saat kaça kadar mı sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…