- 18 Şubat 2013
- 1.670
- 2
- 156
flormardan kazandıklarım![]()
Bana da geldi. Benim farım yeşil çok güel. Rujumda kahverengi. Çok beğendim ben. Avonunkinden çok daha güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flormardan kazandıklarım![]()
evet bende sinir oluyorum çoğu sonuçları görünce..hadi hepimiz eşlerimizden de giriyoruz falan normal sonuçta onlarda ayrı bir birey...bide öyle hesaplar açılıyorki ,öyle biri yok aslında..soyisimleri tamam isimler sallamasyon... kargocuların çoğu kimlik istemiyor (benden henüz isteyen olmadı mesela)..isteyenlerede soyisim tutuyorsa teslim ediliyor...yani bu açıkcası firmaların suçu değil canım..binlerce başvuruyu nasıl kontrol etsinler...bu hesapları açanların varyemezliği...onlar böyle doyumsuz oldukça biz daha çok bekleriz![]()
aynı aileden birkaç kişiyle katılınabilir şansını deneyecek tabii gerçek kişi olmak kaydıyla ..ama özellikle aynı kişilere çıkması adaletsizce buluyorumyaa aynı adrese bir gönderim şartı koyacak,yada herkese adaletli olacak şekilde dağıtacak ben herkesin kazanmasından yanayım aynı haneye 3-5 kez çıkacağına başka ailerledede çoluk çocuk var onlarda sevinsin
![]()
Kızlar böyle şeyleri boşverin fazla kafaya takmayın. Sonra sinir olursunuz. Sonuçta çekiliş yapmışlar onlara çıkmış. Bu yarışmalarda daha neler neler dönüyor bir bilseniz.Siz fazla derininde değilsiniz işin içine girseniz iyice sinirlenirsiniz. O yüzden çıkan çıkar gerisini boşverin. Çıkmazsa sinir olmayın şans deyip geçin. Benden size nacizane bir tavsiye.Eğlenmenize bakın siz.![]()
Bugün ben de öyle yaptım ve kazandım. Aynı mesajı belki 30 kere gönderdim. Kazanmışım. Zaten bir kere yollayıp kazanmak çok zor. Sen de öyle yap. Aynı mesajı kopyala birini gönderince hemen yeni kutucuğuna bas kopyaladığını yapıştırıp hiç konu falan yzmadan yolla. Ben bugün öyle yaptım. İstediğin kadar gönderebilirsin.
Aynen sizde ööle yapın ..yarısmalarda 10..15..16..266.889.. kısılere olanları öle yapıorm ben![]()
öylede cnm benim sitemim firmalara saçma sapan çekiliş yapıyorlar adaletsizliği sevmiyorum ,çok şükür çalışıyorum onu kendimde alabilirim çikolatasındada değilim şansına çıkan çıkar ,bende yarışmalardan çok şükür az çok birşeyler kazandım geçen hafta 9 kargo bekliyordum meselabiz burada devede kulağız takaslar fake adresler neler dönüyor bende farkındayın
tek ipad mini kazanamadım onu bekliyorum
birtek ona şansım yok
![]()
tebrikler bende beş altı maille katıldım ama olmadı 20 mesajları yollarken isim yazıyormusunuz yoksa isimsizmi yolluyorsunuz
Yok 5-6 maille kazanman zor ben tek maille ardarda gönderdim. Hiçbir şey yazmadım sadece cevabı yazdım gönderdim. 5-6 mail olunca vakit kaybediyorsun hepsine girmek için ondan olmamıştır ama ardarda gönderince oldu benim.
Bugün ben de öyle yaptım ve kazandım. Aynı mesajı belki 30 kere gönderdim. Kazanmışım. Zaten bir kere yollayıp kazanmak çok zor. Sen de öyle yap. Aynı mesajı kopyala birini gönderince hemen yeni kutucuğuna bas kopyaladığını yapıştırıp hiç konu falan yzmadan yolla. Ben bugün öyle yaptım. İstediğin kadar gönderebilirsin.
bende aynı şekilde kazandım geldi bile hediyem dove ürünleri seyahat boyu küçük yani bir sabun nromal boy 2 boxer biir kısa kollu atlet tişört benzeri bişey bir çift çorap vardı içinde