Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cekilişlerden yana pek şansım yok bende money tıkla kazanı bekliyim bari napim
yarın ne var acaba söyle güzel bişey olsa

Bu money için kayıt olmak istiyorum, kartınız kayıtlı diyor. Ben kayıt olmamıştım hiç ama, şifremi de bilmiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda acaba?

Albeni her hafta oluyomu 5.hafta diyosunuz bu haftada olurmu bende kazanmak istiyorum nolur bi yazın yaa nasıl hediye kazanılıyo
bu hafta sondu artık katılım yapılmıyor diye biliyorum, ama henüz açıklanmadı kazananlar.

Paylaş Zevkini
Ay simalrüzgar korkma canım açabilirsin. Okeyin twitter yarışması. Ben de tweet atıcam ama gece atarım artık şimdi atmayayım sosyal medyadan utanırım yani.

bak şimdi yaa:) adım çıktı hemen:) valla ben katılmasam iyi olur, zaten artık çocuk olsa fena olmaz:)

kızlar pekı latte ne zaman son bulcak bilen varmı

benim bildiğim 15 nisana kadar mı ne , bayıldım zaten her gün oynamaktan

Bu money için kayıt olmak istiyorum, kartınız kayıtlı diyor. Ben kayıt olmamıştım hiç ama, şifremi de bilmiyorum bu sebeple. Bilginiz var mı bu konuda acaba?

kartın başka face hesabına kayıtlıdır. genelde Money nin kendi (face değil) sayfasından girersen şifre genelde 123456 oluyor.

bu latteyi hep unuttum yaaa
sizlerin kacar cekiliş hakkı oldu
zaten omoyuda unutmusum bı gun gerıden geliyo

Arkadaşlar teksüt tarifi sırala yarışmasında ben ilkine katılmadığımdan ikincisine katılabiliyorum. Sıralama hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?Yanlış yapmak istemiyorum. :)

tıkla Kazan bu hafta Facebook sayfasında ve Selpak Kağıt Bez ürünü veriyor.yıkanabilir ve tekrar kullanılabilen rulo şeklinde satılıyor 5 küsür fiyatı...ama sayıları bilmiyorum canım..

Son düzenleme:
tıkla Kazan bu hafta Facebook sayfasında ve Selpak Kağıt Bez ürünü veriyor.yıkanabilir ve tekrar kullanılabilen rulo şeklinde satılıyor 5 küsür fiyatı...ama sayıları bilmiyorum canım..
saol canm
inşllh sayılarıda iyidirde alırız %100 leri

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kızlar hıç evden çıkmaz oldum sırf sankı hediye kazanmışım gıbı belkı gelirlerde evde olmazsam giderler ma ne gelen var ne giden sadece rozı om da gelmez olaydıı

ve bana tavsiye kanalından emailde gelmedı 1 hafta olcak nerdeyse oraya kayıt olalı o bile benı kabul etmedı:2::2::2::2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…