Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/BinbircicekBallari/app_115768088618362

Binbirçiçek ile ustalığını gösteren 1 kişi hayallerinin mutfağına, 10 kişi Bosch’tan 1.000 TL’lik hediye çekini ve yine 10 kişi EKS Mutfak Akademisi Özel Eğitim Programını kazanma şansı yakalıyor. Hemen linkteki uygulamaya katılın, en güzel ballı tarifinizi paylaşın ve siz de bu harika ödülleri kazanma şansını yakalayın!

D Yapım | CMYLMZ

Kampanyadan yararlanabilmek için, açılan formda adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve e-posta adresinizi yazarak, Kanal D Home Video'nun sizinle iletişim kurmasına izin vermeniz gerekmektedir. Verdiğiniz iletişim iznini kaldırma hakkınız saklıdır. Katılım için katılımcıların @dyapim1 hesabını takip etmeleri ve mesajımızı paylaşmaları gerekmektedir.

Kızlar alakası ama acil yardım edin elektrik faturam 2 milyar geldi yüreğime indi yanlış okumuşlar napıcam illa öde derlerse napıcam yardım edin ???

kızlar kazanan hikaye bana çalıntı yada sallama geldi merak edenlere :)
İşte 1 yıllık Prima Premium Care bebek bezi kazanan yazımız Sevgili Anneler:

Hamıle oldugumu ilk evlilik yıldönumunden 2 gün önce öğrendim.ama bu mutlulugu sadece kendım yasadım ıkı günn... çünkü ben bu haberı eşime evlilik yıldönümümde vericektim.bunun için cok özel plan yaptım.o gun size yaşadıklarımı sırasıyla anlatıyorummm...eşim benı yemege götürdü...güzel bir akşam yemegi yedık sohbetler ettik evliliğimizin geçen 1 yılını konustukk...ve dedımkı sen benı yemege getırdın bende senı bır yere göturmek ıstıyorum diyerek onu önceden ayarlanan bır canlı müzik olan bir cafeye götürdüm...hersey planlıydı tabıı kı.oturdukkk müzik dinledik derkeeeennn canlı müzikkk kesildi ve müzisyen dedı kı aranızdan bırıne bir mektup varrr bunu canlı olarak okucam mektubun sonunda kıme oldugunu anlıcaz dedı. ve mektubu okumaya basladı:

sevgili babacığımmm
ben yola cıktım gelıyorum kısmetse mart gibi dogustan fenerbahçeli olarak gelıyorum.
ben gelene kadar annemı sakın yorma ve üzme...
ben gelınce yeterınce yorucam ve üzücemm
senı cok merek edıyorum baba...
hissedıyorum benı cok sevıceksin çünkü ben senı cok sevıyorum...
şimdi sen bunları dinliyorsun ama benım babam oldugunun farkında bıle degılsın.artık açıklıyorummm
HEYYYY GARSONNN BABAMA BENDEN Bİ KOLA...:))

GARSON KOLAYI MUMLAR EŞLİĞİNDE EŞİMİN ÖNÜNE GETİRİNCE VE ORDAKI GİZLENEN TÜM KUZENLERIM CIGLIK CIGLIGA ALKISLAYINCA EŞİM ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI.VE BU ŞOK YERİNİ AĞLAMAYA BIRAKTI...VE BİZ SEZEN AKSU NUN HOŞGELDİN ŞARKISINDA AĞLAYARAK VE AYAKTA ALKIŞLANARAK DANS ETTİK...ASLA UNUTAMAYAGIM BİR ANI....SÜPER ÖTESİ BİR GÜNDÜ...

Kızlar alakası ama acil yardım edin elektrik faturam 2 milyar geldi yüreğime indi yanlış okumuşlar napıcam illa öde derlerse napıcam yardım edin ???

Böyle birşey buldum nette , sen de araştır. Elektrik idaresinden de fikir verirler sanıyorum , onlarla konuş istersen. Umarım halledersin , Allah kolaylık versin.

Elektrik faturası beklenenden çok yüksek geldiğinde yapılması gerekenler nelerdir? - EnerjiHavzasi

ELEKTRİK PİYASASI MÜŞTERİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ'nin 23'üncü maddesine göre;

Hatalı bildirimde bulunulması MADDE 23 — (1) Ödeme bildirimine ilişkin hatalar; hatalı sayaç okunması, yanlış tarife veya yanlış çarpım faktörü uygulanması, tüketim miktarı ve/veya bedelinin hatalı hesaplanması ya da mükerrer ödeme bildirimi düzenlenmesi gibi hususlardır. (2) Perakende satış lisansı sahibi tüzel kişiden kaynaklanan hatalı bildirimlere karşı, müşteri tarafından fatura tebliğ tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde itiraz edilebilir. İtirazın yapılmış olması ödeme yükümlülüğünü ortadan kaldırmaz. İtiraza konu tüketim bedeli ile müşterinin bir önceki tüketim döneminde ödemiş olduğu tüketim bedeli arasındaki farkın yüzde otuzdan fazla olması durumunda müşteri, bir önceki dönem tüketim bedeli kadarını son ödeme tarihinden önce ödeyebilir. Bu durumda müşteriye 24 üncü madde hükümleri uygulanmaz. (3) İtiraz, ilgili tüzel kişi tarafından başvuru tarihini izleyen en geç on iş günü içerisinde incelenerek sonuçlandırılır ve inceleme sonuçları müşteriye yazılı olarak bildirilir. (4) İnceleme sonucuna göre itirazın haklı bulunması halinde, itiraza konu tüketim bedeline dair fazla olarak tahsil edilen bedel bir sonraki tüketim dönemine ait bedelden mahsup edilir veya talep etmesi halinde tüketiciye üç iş günü içerisinde nakden ödenir. (5) İnceleme sonucuna göre itirazın haklı bulunmaması halinde, itiraza konu tüketim bedelinin eksik tahsil edilen kısmı, müşteriden tahsil edilir.

bir arkadaşımın başınada geldi umarım daha önceki faturaların duruyordur onlarla beraber dilekçeyle elektrik kurumuna git onlar yönlendirirler seni gelip sayacını inleceleyecekler ve büyük ihtimal sayacın bozuktur ve değiştirirler daha önceki faturaların ortalaması alınarak yanlış fatura düzeltilip yeni fatura kesecekler

bence de alıntı bir yerlerden tanıdık geliyor okumuştum bunun benzeri bir yazı...

geçenlerde bize de 800 tl geldi saati alıp gittiler tarayacaklarmış genelde son 3 ayın ortalamasını alıyorlarmış merak etme cnm zaten faturayı görür görmez onlar diyor sana bunda bir yanlışlık var die :)

Son düzenleme:

bu yarışmaya bende katılmıştım..kazanamayacağımı biliyordum çünkü en eğlenceli yazıyı seçiceklerdi..benimki baya duygusaldı..

bu yazı gerçekten hediyeyi hakeder..çok beğendim.. fakat dediğiniz gibi gerçek ten kazanan kişiye aitse...şüphe illaki var sonuçta o kadar dönen dolaplar varken,insanın hiç bir sonuca inanası gelmiyor..

bencede sallama bu kadarda olmaz yani

Allah biliyor ya bana da pek inandırıcı gelmedi ama eğer doğruysa güzelmiş. Ben hiç katılmadım çünkü bizim böyle bir hikayemiz yok. Yapalım mı çocuk dedik ve yaptık. Her şey gayet planlı ve organizeydi.Bu arada seçilen yazıdaki imla hatalarına da bittim yani. Her neyse seçilmiş 1 yılık bebek bezini almış. Aman ben istemem zaten 1 yıl daha bez balamak istemiyorum. Şimdiden öğretmeye başladım ben yazın bıraktırmak istiyorum Allah kısmet ederse bezi.
Bu arada omoyu aldım. Kimler aldı başka?

ya omoda ne hızlılar :) zaten puanım yetmiyordu ama bakayım dedim meraktan bakım seti tükenmiş diğerlerinede ben yetişene kadar biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…