Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bundan çok unutluydum bı tonnn malzemelerle cekmıstımm kazansam okdr yollmzlr uffff (((

Anaaaa çoook şaşırdım çok sevindim. Kızlar ben ülker için özel bi foto çekmedim. Hatta eşim çektirmedi. Biskrem için kule yapmıştık ya hani. Eşimle çay içiyorduk. Tabağa biskremden kule yapmıştım bi tane de biskrem paketi koymuştum. O kadar :) Eşimi çekip yolladım.

Kızlar ülkerin mutlu an paketi çekilişle olmuyor muydu yahu? Ben öyle biliyordum sanki. Valla ben kendimden bir sürü ülker ürünüyle çekilmiş resimle katıldım bana çıkmadı.

ben aynı fotoyla yıne katıldım..çekiliş ondn cnm

Kızlar ülkerin mutlu an paketi çekilişle olmuyor muydu yahu? Ben öyle biliyordum sanki. Valla ben kendimden bir sürü ülker ürünüyle çekilmiş resimle katıldım bana çıkmadı.

evet cnm çekilişleşanslıymışsın demek kii.. afiyetle yeyin

benim çekim de kargodaymış

geçen kampanyasında 1000 kişi kazanmıştı o kadar çok kişiye fazla birşey göndermezler sanıyordum ama tüm ürünlerinden oluşan bir koli geldi eve, krem peynir çeşitleri, kaşar, beyaz peynir, tereyağ, süt, tel peyniri, örgü peynir... umarım size de aynısından gönderirler

hadi bakalım inş cnm dediğin gibi olur

inşallah canım ben ilk defa katıldım teksüte bakalım gelince umarım dediğin gibidir.ama mahmureden gelen watsons paketini daha iyi bekliyordum şaşırdım doğrusu..

mahmurenin dükkanından kazandığım watsons paketi geldi aras kargoyla

çilekli tarçınlı el kremi,bb göz çevresi aydınlatıcı krem 4gram,mini selpak,mini ıslak mendil,bir adet lif,dudak balsamı paketin içeriği merak eden arkaşlar için makinam bozuk olduğu için resim çekemiyorum...

inşallah canım ben ilk defa katıldım teksüte bakalım gelince umarım dediğin gibidir.ama mahmureden gelen watsons paketini daha iyi bekliyordum şaşırdım doğrusu..

ben mahmureden falan değil de bizzat watsonstan kazandım instagram yarışmasından. size gönderilen hediyelerin aynısından geldi bana da hep 2-3 liralık ürünleri doldurmuşlar ben de beklemiyordum.

ben mahmureden falan değil de bizzat watsonstan kazandım instagram yarışmasından. size gönderilen hediyelerin aynısından geldi bana da hep 2-3 liralık ürünleri doldurmuşlar ben de beklemiyordum.

başka bir yerde okumuştum yüz yıkama jeli nemlendirici çok güzel bir paket yolladılar diye onu beklediğim için şaşırdım yoksa hediye tabi büyügü küçüğü olmaz..ama daha kaliteli olabilrdi cep mini selpak cep mini mendil 4 gram göz çevresi kremi bir liralık lif bir el nemlendirici ve dudak balsamı normal sayılacak boyutta diğerleri numune gibi...avonu beğenmemişti bazı arkadaşlar ama adı üstünde avon numuneydi ve bence çok güzeldi...

evet yüz yıkama jeli de vardı erkekler için olanı geldi ama o da 2 liralık olanlardan. markası watsons yani seninki daha iyi ama çünkü benimkinin içinden göz kremi çıkmadı onun yerine jel yollamışlar sanırım. boşver seninki daha iyi:))

Son düzenleme:
Ev aldık dünyanın borcu var. Bari evin ihtiyaçlarını bedavaya getireyim. Deterjanım bitmek üzere. Şu omoda çıksaydı iyi olcaktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…