Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ev aldık dünyanın borcu var. Bari evin ihtiyaçlarını bedavaya getireyim. Deterjanım bitmek üzere. Şu omoda çıksaydı iyi olcaktı:)

Ev alanın Allah yardımcısı olur derler darısı başıma inşallah..Senin bu arada şansın açık umarım daha güzel hediyeler alırsın işine yarayacak omoyu sen kaçırmıştın değilmi bir günle yanlışmı hatırlıyorum..

Amin amin. Allah herkese nasip etsin inşallah. Ev sahibi evden çıkarmasa alacağımız yoktu cesaret edemiyorduk bir türlü. Aynen omoyu birgünle kaçırdım. Şu çekilişi var ya omonun onu diyorum. Gerçi açıklanmasına daha çok var:) Gerçekten bu ara şansım baya açık. İnşallah böyle gider. Eşim benden daha şanslı ama

canım ben olsam kampanyası omonun 22 nisanda bitiyor herhalde sonuçlarıda açıklarlar birkaç gün içinde 23 ü nereden aklımda kaldıysa.. ama ne zaman gönderirler onu bilmiyorum bayağı gecikiyormuş omonun ürünleri..

Son düzenleme:
ya kızlar bende katılmak istiyorum çekilişlere ya bakıyorum yazdıklarınıza ama anlamadım nerden takip edicem çekilişleri,siz katıldıklarınızın linkini yollarsanız çok sevinirim :44:

ya kızlar bende katılmak istiyorum çekilişlere ya bakıyorum yazdıklarınıza ama anlamadım nerden takip edicem çekilişleri,siz katıldıklarınızın linkini yollarsanız çok sevinirim :44:

hoşgeldin öncelikle bol şanslar..yeni başlayan kampanyaların linkleri paylaşıyoruz açıklanınca sonuçlarınıda yazıyoruz forumu takip edersen yeni kampanyaları görürsün takıldığın yerler olursa sorarsın elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde cevaplarız bahsettiklerimiz genelde daha önce katıldığımız kampanyalardan..

mesajı nereye yazıcaz acaba benimde gelmedide nereye yollucaz mesaj bilemedim

Ev aldık dünyanın borcu var. Bari evin ihtiyaçlarını bedavaya getireyim. Deterjanım bitmek üzere. Şu omoda çıksaydı iyi olcaktı:)

sizinle aynı durumdayız demek ki bizde krediyle ev aldık çekilişler sayesinde market harcamalarını azaltmanın peşindeyim allah yardımcımız olsun

Biz iyice ülkerci olduk valla. Şimdiye kadar katıldığım bütün ülkerin yarışmalarında kazanmışız. Ülker ducros , special K , albeni , biskrem bugünde mutlu an paketi. Yalnız Special K ları hiç beğenmedim. Nesfit süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…