şubat, mart omoları gelmedi halen.beklemekteyiz..
sizinle aynı durumdayız demek ki bizde krediyle ev aldık çekilişler sayesinde market harcamalarını azaltmanın peşindeyim allah yardımcımız olsun
mesajı nereye yazıcaz acaba benimde gelmedide nereye yollucaz mesaj bilemedim
bana eylül ve ekim gelmedi kaç kere yazıştık omoyla tekrar tekrar adres bilgileri istediler araştıracağız dediler ama hala yok
nescafe ve teksutten kaznamsım uzun bı bekleyısten sonra ılk hedıyelerım buarada bıra tişortumde geldı yurtiçiyle geldı
canım facebookdan canbebe sayfasına gel orda sağda mesaj yazan kısım var özel mesaj yazdığımız ordan yazdım
inciden maıl gelmıs yenı gordum çek kazanmısım ama nrden nasıl çözemedım bıeln varmı??
https://www.facebook.com/gncturkey rihanna konseri
detan cvp:1 paket Detan Güvekovan sadece 1 adet çekmece tableti içerir.
haftaya ödüllü başladık umarım bu haftada böyle devam eder
simal burdada chemcat de burdaydı işi vardır :)simalrüzgar ve chemcat yok. Nerdeler acaba:44:
simalrüzgar ve chemcat yok. Nerdeler acaba:44:
ben geldim canım:) ancak fırsat buldum:)
süper valla, şansın hep böyle devam eder inşallah, sen veya eşin farketmez, nasılsa sen katılıyorsun:)
bu arada kredi işi zorbizde de aynı sıkıntı var, aynı şekilde ev sahibimiz evi satıyordu, o vesileyle biz de ev almıştık. allah ödeme kolaylığı versin canım, güle güle sağlıkla huzurla oturun inşallah...
gnc de toplam 3 hak varmış, ilk hakta soruların hepsi doğru olmayınca google'dan doğruları bulmaya çalıştım:) 2. kez deneyeyim dedim, ne göreyim sorular farklı:) 2. de de olmadı, 3. de en zor sorular geldi, salladım 2 soruyu tutmuş, futbolla ilgili sorular vardı:) ama 30 sn. de bitirmişim, yavaştan takıldım nasılsa olmaz diye, ilk 5 e hediye varmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?