simalrüzgar ve chemcat yok. Nerdeler acaba:44:
ben sana küsüm
sen yokken yarışma açıklandı adını andım duygu olsa ben varmıyım diye sorardı dedi ama sen ne yaptın
buraya geldin chemchat dedin
inşallah efes yanlış beden tshit gönderirde 0 beden olmak zorunda kalırsın emio kadar kızgınım yani
Ayyy canım kusura bakmaaa okudum o yazdığını sağolasın kulaklarımı çınlatmışsın:) Kayınvalidemde kalırken okudum hiç birşey yazamadım çıktım. Bugün evime gidiyorum yaşasınnnn rahat rahat internete girerim. Kayınpederim Müge Anlıyı izlemekten kafayı yemiş zatenBi olay izlemiş orda neymiş gelinin iki teli varmış. Benimde şarj aletim kırıldı. Eşimin teline hattımı takarken gördü. 2 hattın mı var senin diyo deli mi ne yaa Eşime söyledim babana söyle fazla izlemesin tırlatmış dedim O yüzden orda nete jet hızıyla girdik çıktım. Onuda yanlış anlar diye
hee bende izliyom mügüyü
gelin koluna saklıyomuş telefonu sende sakla kayınpederin yanında bi çıkarsana adam kalp krizinden gider walla
Ahhhh gideceğini bilsem hemen yaparım
alemsiniz valla çok güldümallah da sizi güldürsün neyseki bende kayınpeder filan yok
bende de yok ama ben tanıyabilmeyi çok isterdim
duygu alemsin, eşin duymasın :) :)
2 tane geldi 15+2=17
birazını ablama yolladım diğerlerini karı-koca karşılıklı giyincez hele bebelerde büyüsün aile boyu
yıllarca efes tshirtü giyiyomuşum balkonda beni görenlerde şu üstündekini bi eskitemedi gitti diyolarmış ne komik
doğuştan efesci derlermiş senin bebişlereartık bir kısmınıda toz bezi yaparsın
Ayyy canım kusura bakmaaa okudum o yazdığını sağolasın kulaklarımı çınlatmışsın:) Kayınvalidemde kalırken okudum hiç birşey yazamadım çıktım. Bugün evime gidiyorum yaşasınnnn rahat rahat internete girerim. Kayınpederim Müge Anlıyı izlemekten kafayı yemiş zatenBi olay izlemiş orda neymiş gelinin iki teli varmış. Benimde şarj aletim kırıldı. Eşimin teline hattımı takarken gördü. 2 hattın mı var senin diyo deli mi ne yaa Eşime söyledim babana söyle fazla izlemesin tırlatmış dedim O yüzden orda nete jet hızıyla girdik çıktım. Onuda yanlış anlar diye
hee bende izliyom mügüyü
gelin koluna saklıyomuş telefonu sende sakla kayınpederin yanında bi çıkarsana adam kalp krizinden gider walla
Çok güldüm sana ya! Ben olsam iki hat ne ki 4-5 var benim derdim.
bende sardım bu aralar mügü ye..zeyna mıydı ne hiç oldu gitti kız..
13 yaşında ne işler kotarmış,ana baba desen zır cahil..
bana da efes tişörtleri geldi ama, sen gene bütün aşirete kazanmışın meaşalllaaahh
emmingiller, onun dayıgilleri, eltileri,bibileri filan..
benim daha süper bi fikrim var önceden hazır bez mi varmış amannnn
üçgen şeklinde kesip kızın altına bağlicam üstünede bi tane efes tshirtü giydircem
yoksa napcam ben 17 taneyi
duygu kız öle deme benimkinin hiç faydası yok tam tersine çok hasta sürekli hastanedeyiz ama Rabbim başımızdan eksik etmesin yinede.Ona bişey olsa eşim üzülcek sevdiğimin üzülmesini istemem sonuçta babası
chemchat yeter bu kadar sohbet diye bağırıyor kampanyaların duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?