Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

simalrüzgar ve chemcat yok. Nerdeler acaba:44:

Geldim kızlar oğlan geç uyudu onunla ilgilendim.

hee bende izliyom mügüyü
gelin koluna saklıyomuş telefonu sende sakla kayınpederin yanında bi çıkarsana adam kalp krizinden gider walla

doğuştan efesci derlermiş senin bebişlere artık bir kısmınıda toz bezi yaparsın

doğuştan efesci derlermiş senin bebişlere artık bir kısmınıda toz bezi yaparsın

benim daha süper bi fikrim var önceden hazır bez mi varmış amannnn
üçgen şeklinde kesip kızın altına bağlicam üstünede bi tane efes tshirtü giydircem
yoksa napcam ben 17 taneyi

duygu kız öle deme benimkinin hiç faydası yok tam tersine çok hasta sürekli hastanedeyiz ama Rabbim başımızdan eksik etmesin yinede.Ona bişey olsa eşim üzülcek sevdiğimin üzülmesini istemem sonuçta babası

chemchat yeter bu kadar sohbet diye bağırıyor kampanyaların duyuyorum

Çok güldüm sana ya! Ben olsam iki hat ne ki 4-5 var benim derdim.

hee bende izliyom mügüyü
gelin koluna saklıyomuş telefonu sende sakla kayınpederin yanında bi çıkarsana adam kalp krizinden gider walla

bende sardım bu aralar mügü ye..zeyna mıydı ne hiç oldu gitti kız..
13 yaşında ne işler kotarmış,ana baba desen zır cahil..

bana da efes tişörtleri geldi ama, sen gene bütün aşirete kazanmışın meaşalllaaahh
emmingiller, onun dayıgilleri, eltileri,bibileri filan..

nezen nezen
bi anne babanın ne kadar duyarsız olduğu konusunda son nokta bu nezen
kadının evide içler acısı.gecenin 12 lerine kadar komşunun evinde dedikodu yaparmış öğlen 12 de kalkarmış.yatıp kalkıp dedikodu yapana kadar evini bi hale yola koy bi kadın olarak kız anası olarak demi ama cıks cıks

Yok canım ya ben de sohbetinizi okuyorum. Katılacağım da bir an önce yazayım da unutmadan silinmeden diye hemen yazdım. Sonra hata falan veriyor gidiyor hepsi. Sizin için paylaşıyorum şekerim. Yoksa ben hiçbirine katılmıyorum.
Ülker mutlu an yarışmasına ben de foto yükledm ama kazanamadım. Duygu sen nasıl yüklemiştin kendin var mıydın? Ben evde ne kadar ülker varsa topladım çektim. Ben yoktum. Bir de her hafta mı katılacağız? Bir kere yüklemek yeterli mi? Bir anlatsan heri? Bu arada o ülkerler de hep yarışmalardan kazandıklarım. Şimdi albenileri de ekleyeyim bari yenisine.

Bu arada yves rocher numunelerim geldi sabah. 4 adet 1 ml krem. Çok güldüm. Kargocu artık bıktı benden. Herhalde çok fazla istendi burda duyurulunca az gönderdiler. Bekleyenler fazla ümitlenmesin yani. Artık birini bir yanağıma birini diğerine diğerlerini de alnıma ve çeneme sürerim. İçinde kalanları da şöyle iyice sıyırıp boynuma sürerim tamam bir günlük kremi de burdan çıkardık. Avonu beğenmezken meğersem 1 ml numuneler de varmış.

kızlar bugün watsons dan hediye setim geldi. tatmin edici yani.
içinde lif, göz altı parlatıcısı, minik selpak ve ıslar mendil, çok güzel kokan el kremi ve dudak balmı var ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…