Hoşgeldinnnn canım. İnsanın gözü sürekli sitede olanları arıyor ya olmayınca. Bizimkininde oğlu evleniyordu. Sayesinde ev sahibi olduk iyi oldu. Eşime dedim ülkerden kazanmışsın. Adamlar resimlerle dalga geçiyordur diyo kızıyo banaGeçerse geçsin ben kazanmama bakarım dedim.
kızlar selam
ayaklarım ağrıyo kızılayı gezdim tozdum.sabah evden çıkmadan efes tshirtleri geldi eşimin ve oğlumun ki..kumaşı kaliteli geldi gözüme tam bakamadım ama
daha 15 tane daha gelecek beklemedeyim yurtiçi getirdi
kızlar selam
ayaklarım ağrıyo kızılayı gezdim tozdum.sabah evden çıkmadan efes tshirtleri geldi eşimin ve oğlumun ki..kumaşı kaliteli geldi gözüme tam bakamadım ama
daha 15 tane daha gelecek beklemedeyim yurtiçi getirdi
bitti gözüm yaaayanlışmı okudum 15 mi???ben katılamadım ya bu kampanyaya bittimi acaba devam ediyorsa bir link atsanız???
şöyle bedava kfc yada mcdonalds burger veren olsa ne guzel olur ya canım isdedi hamileykende isdemek garipdebide uçak bileti verselerde olur he mayıs da gidicemde bilet fiyatları uçmuş yine
15 mibende 2 tane bekliyorum gelir bu sıralar herhalde
bitti gözüm yaaa
bende ilk kampanyasını kaçırmışım ikinciye katıldım 5000 + 5000 dağıttılar
bidaha yaparlar belki temizlik yaparken iyi oluyo azcık eskiyincede yer cam ney siliyom
kfc bir ara video yüklemesinden vermişti patates ve cola menü bu ay hediye kodlarını yollamıştı katılsaydın keşke ? yada kfc face sayfasından 1 alana 2.bedava kodu oluyor onlara katılabilirsin
2 tane geldi 15+2=17
birazını ablama yolladım diğerlerini karı-koca karşılıklı giyincez hele bebelerde büyüsün aile boyu
yıllarca efes tshirtü giyiyomuşum balkonda beni görenlerde şu üstündekini bi eskitemedi gitti diyolarmış ne komik
Ölüyorum gülmekten senin şu yazdıklarına
ben sana küsüm
sen yokken yarışma açıklandı adını andım duygu olsa ben varmıyım diye sorardı dedi ama sen ne yaptın
buraya geldin chemchat dedin
inşallah efes yanlış beden tshit gönderirde 0 beden olmak zorunda kalırsın emio kadar kızgınım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?