Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

peşinden de sus sus oğlun duymasın haberi yok dicen sonrasını düşünemiyorum

Ay zaten bana öyle soramazlar ki! Benden korkarlar azıcık fenayım ben. Aslında bayağı bir fenayım yani! Eşim bile fazla soru soramaz bana.Zaten iki hattım var benim kimseye de sormadım alırken. Gittim aldım. Bir de hesap mı vericem. Eşime dedim ben ikinci hat aldım bana iki hatlı telefon lazım. Olay budur yani. Öyle sıkıya gelemem ben.

evin içini şöyle bir gördüm,dandini ev, sanki talan edilmiş.. pisss bi de..
tertip düzen için çok zengin olmaya gerek yok..
çan çan komşularla vakit geçireceğine ,çoluğunu çocuğunu yokla azcık..
kadın hep murat abi, murat abi.. ağzından düşürmüyor, karısından fazla kollamıştır murat abisini..
o muratla ahmetten çıkacak o kız, ama sağ mı ölü mü bilmem..satmışlardır bi tahminim..

ben ülkerde önce ürün çektim, tek ürün fotosu olmuyormuş, kişi de olmalıymış..
sonra oğluşu koydum, bol bol çektim ürünlerle

Şu rowentanın yarışmasından kazanan var mı buradan? Hiç akıllıca gelmedi bana. Ne yazacağız ki? Kazananların yazılarını da yayınlamıyorlar ki bilelim ne yazmışlar. Nasıl bir şey istiyorlar hiç anlamadım? Duygusal bir temizlik hikayesi anlatayım bari.Halılar bile ağladı temizliğime falan diye.

Birden fazla foto yükleyebiliyoruz yani. Ben bir tane yükledim. Birkaç tane yükleyeyim bari. Sağol canım cevabın için.

dur aczık kızdırayım seni canım çekti
bence kız anaları çok temiz olmalı sonuçta dünür neyim gelebilir heran ama dadlugacım senin temiz olmana gerek yok hani oğlan anasısın ya o açıdan.Yorulma bence gelin getirince gelin temizler boşverrrrr
ahmet ten çıkacak o kız

bide ülkerden aynı faceden mi yolladın fotoları başka başka facelerden mi :26:

QUOTE=500_500;29910817]Kızlar nescafe kupanın yanında birde süpriz bir hediye göndercekmiş [/QUOTE]

Oooo neymiş ki acep? Aman üç tane nescafe atarlar içine neyse çok sevinmeyelim sonra hüsrana uğruyoruz.

Ben geldim şimdi de herkes gitti. Yemek yapmaya mı gittiniz ayol?Anam saat kaç olmuş ben de bi çorba kaynatayım bari.

:1:bende oğlan analarının, kız anaları kadana temiz olmalarına gerek yok kanaatindeyim
ben oğlan anasıyım,ani görücü bana gelmiycek hoşşşş
ama siz kız anaları, her daim tertipli olmak zorundasınız,her an gelebülürük..
ooohhhh ne rahatız...

fakat,benim oğlan anası olarak bi fobim var..gözümde canlandırıyorum..dinle....
gelin bornozu giymiş,elinde törpü, oğlan işten gelmiş..ama gömlek aşırı sıcak derecede yıkandığından buruş buruş,iyi ütülenmemiş...
benim de o saate orda ne işim varsa, bende gitmişim..oğlanın o buruşuk gömleğini görmüşüm
geline verip veriştiriyorum bu oğlan böyle gömlek mi giydi acaba hayatında? sen nebiçim kadınsın..:117::117::117:

ülker e fotoları aynı feysten yolladım canım..birden fazla foto ile katılabiliriz

valla ben müge anlıyı izlemiyorum serabı izliyorum ordada çok acib şeyler oluo
arada onada bakıyorum,kahvaltı ederken sabahları ekşın oluyor..
magazinleri bitirip, onlara geçiyorum

efesin bayan tişörtleri neden gelmedi de, erkek tişörtleri geldi acaba?:44:
herkes erkek tişörtlerinin geldiğini söylüyor

aynen kahvaltı da iyi oluyo

chemcat özlettin kendini sen geldin ben yemek hazırlıyordum geldi canım watsons paketim ama pek beğenmedim ben çok küçük selpak mendil küçük cep ıslak mendili uyduruk bir lif 4 gramlık göz çevresi aydınlatıcı krem...el kremi ve dudak balsamı normal boylarda..hediyenin büyüğü küçüğü olmazda ben daha farklı kullanışlı ürünler beklediğim için biraz şaşırdım..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…