Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim annemde bursada ben izmirdeyim son zamanlarda her yarışmaya annemin adına da katılıyorum ama daha şansı dönmedi annemin bakalım umarım bende sevindiririm annemi..

Vallada flormar , cosmed , cif , ducros , tek sütten kazandı annem. Şanslı kadın. Bende yarın eğitime gidiyorum İzmir'e pazar günü dönücem nasipse. Çok özledim. En son ağustosta gitmiştim. Zaten ekimdede doğum yaptım gidemedim. Oğluşuda götürüyorum. Bıktım bu Ankara'dan değişiklik olur azıcık. Bornova beni bekler:)

ne güzel bende bursaya gidemedim ailemi çok özledim haziran gibi kızkardeşim doğum yapacak bende o zaman gitcem yakınmışsın bende karşıyakadayım havalar biraz kapalı bu ara izmirde ama ailenin yanında olunca her yer güzel...bu arada senin oğluşda mı terazi burcu benim kızımda 17 ekim doğumlu desen bütün prematüreler ekim doğumlu:))

Denizin kokusunu özledim. Benim oğlumda 21 Ekim doğumlu:) Burası baya soğuk İzmir daha iyidir en azından. Eğitimde cuma günü sadece. Diğer günler benim:)

senin kızla ben aynı gün doğumluyum desene:)

yeniden merhaba herkese,
eski arkadaşlar bilir buradan uzaklaştırılmıştım ama Kaze Bey ile yazıştım ve sağolsun yeniden sizlerleyim..burası evim gibi..günlerdir sadece okuyordum,bugün merhaba demek istedim..bu arada kuzenimi kaybettik çok genç yaşta beyin kanamasından, ardından bir kaza haberi ile sarsıldık , ardından bunca acı arasında araya nişan sıkıştırdık(yapılması zorunda idi çünkü gelinimizin ailesi taa sivaslardan kalkıp geldi)..derken yarışmalara katıldığım adresime kafayı takan sorunlu bir şahıs ile epey uğraştım..sonunda kendisi hesabından oldu ve ceza aldı..artık esas herkesle yazıştığım facebook adresimi kullanıyorum..yarışma için olan adresimi iptel ettim..tabii bu durumda da listemde kavgalar çıktı..sürekli firma reklamı oluyormuş vs vs..onlara da isteyen çıksın dedim..çıkan oldu bolca..en azından bunca zamandır boş yere durduklarını anladım...
kısacası kendimi ve ailemi toparlamam epey zaman aldı..kafa dağıtmak amacıyla birkaç şeye katıldım..yarışma facebook adresimde olan herkesle iletişimim koptu,hatırlayabildiklerimi buldukça eklemeye çalışıyorum..
aman arkadaşlar, hergün sevdiklerinize onları sevdiklerinizi mutlaka söyleyin..bir de bakmışsınız ki 5 dk sonra yoklar.
herkese sağlık dolu günler diliyorum..
yavaş yavaş paylaşımlara başlarım.
sevgiler herkese izmir'den..

öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin...Allahıım sevdiklerimizi başımızdan ayırmasın..tekrardan hoşgeldin insan alışınca bakmadan duramıyor yarışmalar çekilişler burdaki arkadaşlık çok güzel..en azından benim kendi görüşüm burdaki forumda kıskançlık yok herkes elinden geldiğince bildiklerini paylaşıyor...sen sürekli kazandığın için mi seninle uğraştılar o kısmı pek anlamayamadım ama ne olursa olsun sonuçta geri dönmüşsün iyi etmişsin...

Hoşgeldin tekrar...

Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Maalesef 2 dk sonra ne olacağımız hiç belli değil. O yüzden kimseyi kırmamak lazım aslında. Ama insanız işte bu mümkün olmuyor ne yazık ki. Bende yıllardır kullandığım gerçek facebookundan katılıyorum yarışmalara. Listemdeki arkadaşlarım rahatsız oluyorsa kendileri bilirler valla.

Son düzenleme:

canım başın sağolsun çok üzüldüm. hoşgeldin.

duygucum,
merhaba:)))
hem kendi adresimden , hem de yarışma adresimden katılıyorum diye şikayet edilmişim..ikisi de gerçek ismim ve soyadım olmasına rağmen..millet bilmem kaç tane adresinden katılıyor...boşver uğraşması boşa çıktı..kendisinin birsürü adresi çıktı üstelik de farklı isimlerle..hepsi çözümlendi..bitti gitti,buradayım sizlerleyim evet burasını bilmezmiyim,bağımlılık yapıyor :))) samimi bir grup..görüşürüz duygucum..

Valla biz yine aileden birileri adına katılıyoruz. Millet 10 yaşındaki çocukları , bebekleri adına kalıtıp kazanıyor. Omoda çok gördüm bu isimleri. Face e bi giriyorum o isme. Çocuk yani Geçende birisi ekledi benim facebooktan dovela ilgili birşey sormak için. 2 konuştu sonra şuna katıldım yardım eder misin dedi. Bende sildim hemen sinir oldum. Burdan birisi istese seve seve yardım ederim tabi ki. Ama tanımam etmem neden yardım edeyim. Hatta sürekli kazananlar arasında resmen bi grup oluşturulmuş. Takas yapıyorlar sürekli.

arkadaşım seni tekrar aramızda görmek çok güzel öncelikle başın sağolsun,

canım başınız sağolsun..Allah size ve ailesine sabır versin...herşeyin boş olduğunu anladığımız tek gerçek malesef...

geçmşler olsun başından geçen olaylara,boşver gitsin...işte kimse önce kendine bakmadan başkasına karışıyor..

aramıza tekrar hoşgeldin

kızlar oy verenlere teşekkürler bu mesajdan sonra +12 oy geldi...nicklerini tanıdığım duyguturgay,pamukannesi,tekgerçeğim ve simalrüzgar bunların dışında veren varsa bu mesajımı beğenebilirmi

normalde kendim böyle oy işlerine katılmam..burdan yazdım çünkü bu sitenin yarışması diye..ayrıca burdanda sevdiğim bir grubun olunca arkadaşıma destek olmak istedim..umarım kazanır ayrıca tarifinede gerçekten bayıldım..

Ayy tarifle de bayıldım. Pırasayı çok severim canım çektiiiiiii. Zaten şuan çok açım yemeğimde gelmedi gitti:)

Son düzenleme:
Birşeyi merak ettim. Ben Aralık ayında katılmaya başladım yarışmalara. Burada sürekli olan arkadaşlar yok. Onlar cezalı mı kendileri mi gelmiyor siteye:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…