Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bi fincan davet hakkı gelen olmadımı hala,bekleye bekleye çatladım,davet etcek yok mu dostlar,arkadaşlar,kardeşler:)

Hanımlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama Amway de 65 puanlık alışveriş yapana şal hediye ediyor. Ayrıca Creme Luxury Mini göz kremi hediyeli. Klasik Soğuk - Sıcak - Nötr Görünüm için Beautycycle kozmetik ürünleri setleri de oluşturulmuş ve oldukça karlı. Ayrıca Artistry Essentials Spa kollection da Göz - Dudak temizleyici hediye ediyor. Bilginize. Kampanya ne kadar sürecek bilmiyorum. Stoklarla sınırlıymış.

Kızlar bana avon gelmedi ben ilk başladığında yazmıştım kaynanamın TC sini verdiydim ondanmı gelmedi yoksa bi yazsammı gelmedi diye avona??

biraz bekle beni 1 hafat öne yurt içi kargodan aradılar adres istediler halen gelecek aramdımda gelen yok ne olck bilmiyorum

watsons hediye paketim geldi ama içinden göz altı iiçin bb kremi çıkmadı

Watsons paketi gelenler hiç üzülmesinler. Benim çakra yüzüğü görseler paketle sarılıp uyurlar yani o derece.

Tek sütten anamda kazanmış yeni gördüm. Ducrosları gitmiş pek bi sevinmiş

Siz ailecek çok şanslısınız.Ne güzel bir sürü şey kazanıyorsun. Şansın daim olsun şeker.

ayyy ne muhabbet yapmıssınz oku oku anca bıtırdımm kızlarr...bn geldı mm..bı canbebeye gıdem mesaj atamm..

benmde hurryt aıledn ıslak mendıllerım geldı..
bı dene daha kargo geldı a...kozmetık hatılamıom 4 tl kargo ıstedı esım ıstemıoz dedı ..ne yolladılarsa bılemıcem..

yarısma yokmuu yaafff

çok güzel, beğenmeyenler haksızlık ediyosunuz bence :)
evet bende beğendim canım.
bana gözaltı şeysi geldi,fakat bende de o antioksidan şeyi ve o mor jelden gelmedi, bi de arkadaki kırmızı kutu ne ise, o da yoktu?
farklı farklı gönderilmiş demek..
kırmızı kutudaki yüz temizleme jeli ,kutudan çıkarıp önüne koyduğum beyaz o

senin paketin güzelmiş beyaz olan paket ve mor olan ne bende onların hiçbiri yok???

beyaz olan yüz temizleme jeli. mor olan duş jeli.bende bb kremi çıkmadı unuttular heralde koymayı diyordum ama demek ki farklı farklı göndermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…