watsonstan kargo ücreti aldılarmı kızlar
cafe crownlrım geldi bardağıyla birlikte çok beğendim bardağını .)
cafe crownlrım geldi bardağıyla birlikte çok beğendim bardağını .)
pavloderm değildir çünkü 3,25 kargo ücreti aldılar benden.. dün geldi unutmuşum yazmayı boşuna para verdim küçüçük birkaç numune..ama sayfasında kargonun alıcıya ait olduğu yazıyordu bir arkadaş normal boy ürün gönderdiler diye istedim bende ama sadece numune vardı istemeyin boşuna bence değmez kargo parasına..
ben twitterdan kazandım hala gelmedi 1 ay oldu sen de mi ordan kazandın canım?
Birşeyi merak ettim. Ben Aralık ayında katılmaya başladım yarışmalara. Burada sürekli olan arkadaşlar yok. Onlar cezalı mı kendileri mi gelmiyor siteye:44:
cnm hedef latte ile den kazanmıştın ???
twitterdn akzanmıştım cnm bugün geldi daha hemen attım gelir sizinilerde yakın zamanda
cnm hedef latte ile den kazanmıştın ???
hangi kargo?
bu arada hedef latte daha açıklanmadı
cafe crownlrım geldi bardağıyla birlikte çok beğendim bardağını .)[/QUOTE
bardağın çok tatlıymış gerçekten :)
güle güle iç cnm...
yeniden merhaba herkese,
eski arkadaşlar bilir buradan uzaklaştırılmıştım ama Kaze Bey ile yazıştım ve sağolsun yeniden sizlerleyim..burası evim gibi..günlerdir sadece okuyordum,bugün merhaba demek istedim..bu arada kuzenimi kaybettik çok genç yaşta beyin kanamasından, ardından bir kaza haberi ile sarsıldık , ardından bunca acı arasında araya nişan sıkıştırdık(yapılması zorunda idi çünkü gelinimizin ailesi taa sivaslardan kalkıp geldi)..derken yarışmalara katıldığım adresime kafayı takan sorunlu bir şahıs ile epey uğraştım..sonunda kendisi hesabından oldu ve ceza aldı..artık esas herkesle yazıştığım facebook adresimi kullanıyorum..yarışma için olan adresimi iptel ettim..tabii bu durumda da listemde kavgalar çıktı..sürekli firma reklamı oluyormuş vs vs..onlara da isteyen çıksın dedim..çıkan oldu bolca..en azından bunca zamandır boş yere durduklarını anladım...
kısacası kendimi ve ailemi toparlamam epey zaman aldı..kafa dağıtmak amacıyla birkaç şeye katıldım..yarışma facebook adresimde olan herkesle iletişimim koptu,hatırlayabildiklerimi buldukça eklemeye çalışıyorum..
aman arkadaşlar, hergün sevdiklerinize onları sevdiklerinizi mutlaka söyleyin..bir de bakmışsınız ki 5 dk sonra yoklar.
herkese sağlık dolu günler diliyorum..
yavaş yavaş paylaşımlara başlarım.
sevgiler herkese izmir'den..
cafe crownlrım geldi bardağıyla birlikte çok beğendim bardağını .)[/QUOTE
bardağın çok tatlıymış gerçekten :)
güle güle iç cnm...
teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?