kızlar istanbulda oturan varmı duman konserine çift kişik bilet kazandım dimesden hediyeye bakmadan soruyu cevapladım benim yerime gitmek isteyen varsa hemen yazsın ad soyad telefon bekliyorlar acil..
ben istanbuldayım ama duman grubuyla hiç ilgim yok. bende bir keresinde kazanmıştım, volkan konak konseri idi, çok eğlenmiştim. mutlaka gitmek isteyen biri çıkar, biraz bekle cnm istersen, zaten biraz geö göndersen de bir şey olmaz sanırım. olmadı ben burdan gitmek isteyen var mı diye sorarım.(yani bulunduğum yerden:))
ben istanbuldayım ama duman grubuyla hiç ilgim yok. bende bir keresinde kazanmıştım, volkan konak konseri idi, çok eğlenmiştim. mutlaka gitmek isteyen biri çıkar, biraz bekle cnm istersen, zaten biraz geö göndersen de bir şey olmaz sanırım. olmadı ben burdan gitmek isteyen var mı diye sorarım.(yani bulunduğum yerden:))
aysemsa tamamdır cnm.
Duman rock grubu.Ama hard rock değil. Bişey diyorlar onların müziğine ama aklıma gelmedi.Güzel şarkıları aslında. Volkan Konak çok güzel oluyor biliyorum. Ama o sadece şarkı söylemiyor şov yapıyor.Aslında severim konserleri öğrenciyken hepsine giderdim ne gelirse, şimdi bebiş falan var aman yaşlandık mı ne!
evet cnm rock onların tarzı. ama dedim giderek daha çok sevinecek birileri çıkar elbet:)
volkan k. hem şarkı hem şiir şov yapıyor. ama eğlenceliydi. ne yaşlanması aaaa, daha dur, biraz büyüsün oğlun, eski günlere dönüş yaparsın inşallah:)
Ne eski günlere dönmesi tatlım benim olduğum yerde dönecek bile halim yok!
Ne eski günlere dönmesi tatlım benim olduğum yerde dönecek bile halim yok!
Aynen benimde dönecek halim yok. Perşembe günü uçakta giderken oğlum yıktı geçirdi uçağı. Normalde çoook sessiz , uslu olmasına rağmen. Kendimi uçaktan atacaktım artık o derece daralttı beniÖn sıramız komple milletvekili doluydu adamların kafası şişti
kızlar istanbulda oturan varmı duman konserine çift kişik bilet kazandım dimesden hediyeye bakmadan soruyu cevapladım benim yerime gitmek isteyen varsa hemen yazsın ad soyad telefon bekliyorlar acil..
evet canım foruma yazdım kimse cevap vermedi firmadan durmadan isim isteyen mesaj atınca bende arkadaşımın arkadaşı varmış onu yazdım kısmetbiletleri verdiniz mi acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?