Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben geçen ay senin bahsettiğin gibi birkaç sekme açıp yorum yazdım pcyi kastı kitlendi ondan önce tam yenilemiştim sayfayı 12de 3 yorum yazdım oldu birazda pc ye bağlı fiber internet olması lazım

Son düzenleme:
ne güzel anlattın canım ya ..şunu bide 12 den önce anlatsaydınya

neyse bu acemilik eserim oldu..

inşallah bir aksilik çıkmazsa haziran ustalık eserim olacak :119:

cnm ben sana bahsettiğim şekilde almıştım umarım yanıltıcı gibi algılamassın ilk önce bende alamadım ,diğer hediyeleri dene kısmette belki o vardır olmadı öbür ay bende bu ay kaçırdım

tatlım dert etme sorun değil tabikide..aylar çuvala mı girdi? sanki hemen yolluyorlar..boşver önümüzdeki maçlara bakalım..kısmetse bi dahaki ay alırız inşallah

Omodan o kadar bekledim alamadım Pc yavaşladı bi baktım stok kalmadı yazıyo Ilk defa yapıcaktım oysaa
Explorerdan girince kasıyor pcyi.Ben chrome ya da mozilla kullanıyorum onlar da problem olmuyor ama şans işte inşallah diğerlerini alırsın.Kısmet.Ben bu ay rahattım. Herkese iyi geceler....

ben geçen ay senin bahsettiğin gibi birkaç sekme açıp yorum yazdım pcyi kastı kitlendi ondan önce tam yenilemiştim sayfayı 12de 3 yorum yazdım oldu birazda pc ye bağlı fiber internet olması lazım

ben de geçen ay böyle yaptım ama olmadı bu ay daha erken yaptım ilk kez almış oldum o anasayfasında gezinip durdum puanım 880 olduğu anda yorumları attım saat 00:00 bile olmamıştı siz de öyle yapın internetim de fiber değil geçen ay bende de kasmıştı.

Günaydın kızlar dün omoyu alamadım çok sinir oldum Bu arada dün yurtiçi kargoyla nescafem geldi kırıldı diye mesaj göndermiştim. Yine içi dolu olarak göndermişler bardağı:) Calveyede tabağa ketcapla gülen yüz yapıp resim göndermiştim 10 nisan falanda sanırım. Dün mesaj atıp iletişim bilgilerimi istemişler. Simalruzgar sende göndermiştin calveye bilgilerini istediler mi canım? Bugün hiç keyfim yok nedense

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...

Annenizle ilgili en tatlı anınızı anlatın, UNO'dan Anneler Günü hediye paketi kazanma şansı yakalayın!

Anneler Günü hediye paketini kazanmak için tek yapmanız gereken annenizin bir fotoğrafıyla birlikte en tatlı anınızı bize gönderip, oylamaya katılmak!

En çok oy alan ilk 5 kişi bizden UNO Premium Lezzetler Kitabı kazanıyor! Ayrıca yarışmamıza katılan 10 kişiye çanta seti, 15 kişiye 3'lü mutfak seti hediye!

İşte yarışma sayfamız http://goo.gl/W84Ld

omoyu ilkkez bende denedim ama maalesef alamdım ..erkende girdim ama olmadı ..bilgisayar kilitlendi..ama şimdi asıl sormak istediğim bugün puanım neden yükselmiyor..sonuçta ödül bittiği için ödülü tıklamadım..

aaa pardon..zaten gece eklenmişti dimi yaaa

Tam ben yazacaktm Bende alamadım canım yaaa sinir küpü oldum resmen Aylardır bakıyorum hep aynı kişiler alıyo daha doğrusu aynı soyadlı kişiler. Benimde kotam dolduğu için internet yavaşladı. Saatlik internet aldım normalde anında gelende şey gelmedi. Napalım nasip değilmiş.

Maggi Tavuk Çeşnili yemeğinizin yanına yakışan tariflerinizi bizimle paylaşarak muhteşem hediyeler kazanmak için hemen tıklayın!

Not: Yarışmaya gönderilen tarif ve fotoğrafların özgün olması gerekmektedir. Başka bir internet sitesinden alınan tarifler yarışmaya dahil edilmeyecektir.

http://apps.facebook.com/yokmubitabakdaha/

puanın kaç şuan? 910 olması lazım..

Merhaba,

Tebrikler! Bosch Home Türkiye Sayfasından "Mutluluk Tarifleri" uygulamamıza katılan ilk 50 kişiden biri oldunuz ve Anneler Günü'nde annenize gönderebileceğiniz çiçek sepetini kazandınız!

Hediye kuponunuzu size iletebilmek için çiçeğin gönderileceği adres ve telefon bilgilerini bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Bize bilgilerinizi iletmediğiniz ve bizimle iletişme geçmediğiniz takdirde hediye kodunuz size ulaştıralamayacaktır.

En geç 9 Perşembe Mayıs günü saat 00:00'a kadar kodunuz geçerli olacaktır.

Teşekkürler

kızlar maillerinizi kontrol edinnn

sağol canım haber verdiğin için banada geldi..ama anlamadım ben..kod mu verecekler bize.bide yarına kadar geçerli..çiçeği yarın alıp 12 sinimi bekliycez

adres bilgisinide istiyorlar ama kafam karıştı :44:

tebrikler kızlar.. süper olmuş.. bende baktım da şimdi mailerime kimse beni tebrik falan etmemiş :)
bi sürü anneler günü yarışmasını katıldık ya.. bi tanecik de olsa kazansak hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…