sayfayı yenilemek gerekmiyor ki. bak ben sekmelerde yorum kısımlarını açtım bir sekmede de ödüller kısmını açtım yorumlarımı bile yazdım hazırladım ama bi yandan da anasayfada bakıyorum 880 oldu mu diye 23:59 u geçiyodu yorumları attım tabi geç gidiyor diye 20 sn kadar bekleyip ödüle tıkladım aldınız dedi. öyle yenileme falan yapmayın orumlarınız da sekmelerde hazırda bulunsun bi gönder tuşuna basmanız kalsın siz zaten yorumu gönderince yenileniyo sayfa
canım çok teşekkür ederim sanda zahmet oldu:) kazanırsam duacın olucam:)
canım sen ekledin değilmi face ten beni?
ne güzel anlattın canım ya ..şunu bide 12 den önce anlatsaydınya
neyse bu acemilik eserim oldu..
inşallah bir aksilik çıkmazsa haziran ustalık eserim olacak :119:
cnm ben sana bahsettiğim şekilde almıştım umarım yanıltıcı gibi algılamassın ilk önce bende alamadım ,diğer hediyeleri dene kısmette belki o vardırolmadı öbür ay bende bu ay kaçırdım
Explorerdan girince kasıyor pcyi.Ben chrome ya da mozilla kullanıyorum onlar da problem olmuyor ama şans işte inşallah diğerlerini alırsın.Kısmet.Ben bu ay rahattım.Omodan o kadar bekledim alamadımPc yavaşladı bi baktım stok kalmadı yazıyo Ilk defa yapıcaktım oysaa
duygu naptın aldın mı kız
ben geçen ay senin bahsettiğin gibi birkaç sekme açıp yorum yazdım pcyi kastı kitlendi ondan önce tam yenilemiştim sayfayı 12de 3 yorum yazdım oldu birazda pc ye bağlı fiber internet olması lazım
aaa pardon..zaten gece eklenmişti dimi yaaa
omoyu ilkkez bende denedim ama maalesef alamdım ..erkende girdim ama olmadı ..bilgisayar kilitlendi..ama şimdi asıl sormak istediğim bugün puanım neden yükselmiyor..sonuçta ödül bittiği için ödülü tıklamadım..
Merhaba,
Tebrikler! Bosch Home Türkiye Sayfasından "Mutluluk Tarifleri" uygulamamıza katılan ilk 50 kişiden biri oldunuz ve Anneler Günü'nde annenize gönderebileceğiniz çiçek sepetini kazandınız!
Hediye kuponunuzu size iletebilmek için çiçeğin gönderileceği adres ve telefon bilgilerini bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Bize bilgilerinizi iletmediğiniz ve bizimle iletişme geçmediğiniz takdirde hediye kodunuz size ulaştıralamayacaktır.
En geç 9 Perşembe Mayıs günü saat 00:00'a kadar kodunuz geçerli olacaktır.
Teşekkürler
kızlar maillerinizi kontrol edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?